Een mooie foto of leuke reactie op ons jubileumfeest?

Geschreven door Herman Bröring.

Heb je ook zo genoten van het 20-jarige jubileumfeest en het lekkere weer tijdens de activiteiten?  Mail uw reactie en/of mooie foto aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zelf mocht ik deze dag een beetje aan elkaar praten, mijn dank gaat uit naar vooral Rob Florie en Dennis Huussen als balangrijkste organisatoren en alle vrijwilligers die hun bijdrage hebben gegeven aan de catering en/of andere ondersteuning hebben verleend, alsmede de EHBO. 

Speciale dank aan de wethouder Madeleine Bakker die zelfs nog speelde in het Hans Van Breukelen Court en de 1e voorzitter van FC De Bilt Ko van Dijk, die de aftrap van het walking- football heeft uitgevoerd.

Het spellencircuit met demonstraties was geweldig, zo ook de grote opkomst van onze jeugdleden. De clinic was echt super,  mooie trucs en zelfs werden goede voetballertjes van FC De Bilt voor kijk gezet. Speciale dank aan Nick Zieren, Stefan Molendijk en "de belgische Nemeziz Benelux kampioen 2017 Martijn Debbaut". Wat een kanjers, met en zonder bal.

Het walking-football was heel erg wennen, de een vond het niks, een ander ziet dit graag als nieuwe activiteit bij FC De Bilt, FC Utrecht, hartelijk dank voor jullie komst, Koos bedankt voor het regelen. De uistlag, geen idee en is ook niet belangrijk.

Bij de senioren werd er gestreden om de eer, waarna de feestavond druk bezocht werd. 

Op naar het 25-jarig bestaan!

Herman Bröring, webmaster.