Ben je Rabo-rekeninghouder, doe dan mee aan de Rabo Clubkas Campagne

Geschreven door Herman Bröring.

Rabo Clubkas Campagne. Laat jouw clubhart zien!

FC De Bilt doet dit jaar weer mee aan de Rabo Clubkas Campagne! Met de Rabo Clubkas Campagne steunt Rabobank Rijn en Heuvelrug verenigingen en stichtingen in hun regio. Zij stelt hiervoor € 150.000,- beschikbaar!

Stemmen
Van 25 oktober t/m 8 november 2017 mogen alle leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. FC De Bilt ontvangt het aantal op haar uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle Rabo-leden
Het is voor FC De Bilt belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken: sinds 17 juni 2017 is FC De Bilt de eerste Fair Trade Sportvereniging van Nederland. Wij willen graag de opbrengst besteden aan de aankoop van Fair Trade Voetballen.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op FC De Bilt tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Rijn en Heuvelrug.

Let op!

Je kunt alleen op ons stemmen als je lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Niet iedere klant is automatisch ook lid! Je kunt dit checken via Rabo Internetbankieren, ‘Mijn gegevens’. Je ziet dan ook gelijk of jouw e-mailadres bekend is bij de bank. Alleen als dat bekend is, ontvang je vanaf 25 oktober een persoonlijke stemcode.Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/rh
Bedankt voor jouw steun!
Groeten van FC De Bilt