Help jij mee bij het schoolzaalvoetbaltoernooi De Bilt in het HF Witte?

Geschreven door Herman Bröring.

Van woensdag 27 december t/m vrijdag 29 december wordt in het HF Witte Centrum het jaarlijkse school zaalvoetbaltoernooi georganiseerd door Mens De Bilt. FC De Bilt heeft toegezegd Mens hierbij te ondersteunen in de vorm van spelleiders/scheidsrechters voor de te spelen wedstrijden.
Woensdag 27/12: groep 3/4
Donderdag 28/12: groep 5/6
Vrijdag 29/12: groep 7/8
Als club vinden wij het belangrijk dat dit toernooi jaarlijks kan plaatsvinden. Niet alleen om onze jeugdleden die op de basisschool zitten in de kerstvakantie voetbalplezier aan te bieden, maar ook de kinderen die normaal niet sporten lekker te kunnen laten voetballen.
We vinden het leuk als onze oudere jeugdleden en/of scheidsrechters een steentje willen bijdragen aan een succesvol toernooi. Ook hier staan we samen voor De Bilt.
De speeltijden zijn van 9.00 u tot 18.00 u (nog onder voorbehoud i.v.m. aanmeldingen scholen). Geef je op als individu of, nog leuker, als team om 1 of meerdere wedstrijden te fluiten. Geef bij je aanmelding je voorkeursdag(en) en dagdeel op dat je beschikbaar bent. Aanmeldingen kun je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Alvast bedankt voor je medewerking.
Met vriendelijke groet,
Ernst Hoepman