21/22/23 April Dag van het vrouwenvoetbal

Geschreven door Herman Bröring.

 
Dag van het Vrouwenvoetbal - 2e editie: 2018
 
Vanuit Dag van de Vrouwen zijn we met het initiatief gekomen voor het jaarlijkse Dag van het Vrouwenvoetbal. Daarmee hebben we ons ten doel gesteld om het vrouwenvoetbal te promoten en te versterken in de breedte. Alle clubs kunnen in het weekend van zaterdag 21 april of zondag 22 april sportieve activiteiten organiseren, en daarmee de ontwikkeling van het vrouwen- en meisjesvoetbal vieren. Deze viering is voor voetbalclubs een jaarlijkse gelegenheid, om de relatie met bestaande (vrouwelijke) leden te versterken en is ook bedoeld voor het werven van nieuwe (mannelijke en vrouwelijke) leden.
 
Afbeelding
  
Afbeelding
 
2018: 2e editie
Doe mee op Facebook met Dag van het Vrouwenvoetbal
Wanneer je als club besloten hebt om mee te doen, dan kun je aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Sport; De Kracht van Verbinden
 
Alle clubs kunnen zelf bepalen wat ze willen doen en hoe dit op 21, 22 of 23 april uit te voeren. Voorbeelden zijn een sportclinic, toernooi, demonstratie, workshop, een kijkmiddag, open dag, introductie training, en zelfs een toernooi voor familie of bewoners in de buurt. Het thema is: Sport; "de kracht van verbinden". Daarom vragen we ook aan iedereen die Dag van het Vrouwenvoetbal een warm hart toedraagt, om dit initiatief te liken en te delen...
23 april is uitgeroepen tot Dag van het Vrouwenvoetbal - op initiatief van Dag van de Vrouwen