Bestuursmededelingen

Jubileum-Shirt verkrijgbaar

Geschreven door Herman Bröring op .

Alle leden,

Vanwege het 20 jarig bestaan heeft de vereniging een lustrum shirt laten maken, dit shirt is het huidige clubshirt samen met de 3 logo's van de fusieclubs.

 Dit shirt is te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , de kosten voor dit shirt bedraagt € 49,95  de vereniging zal hiervan € 5,00 doneren aan ons goede doel "spieren voor spieren"

Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van FC De Bilt is er een jubileumshirt te koop, met daarop niet alleen het logo van FC De Bilt, maar ook die van FAK, BVC en Bilthoven. Het shirt is te koop in de FC De Bilt-winkel.

Tijdens het jubileumfeest worden zaterdag twee shirts geveild met handtekeningen van de oud-profvoetballers Koos van Tamelen, Joost Broerse, Edwin de Kruijff, Hans van Breukelen, Ronald Hoop en Ferdi Vierklau. Zij droegen ooit het shirt van FC De Bilt of één van haar voorgangers. 50% van de opbrengst van de geveilde shirts is bestemd voor de nieuwe voetbalvormen bij de jeugd, de andere 50% gaat naar Spieren voor Spieren. 

shirthandtekeningen

 

 jubileumshirt-1

 De logo's beter in beeld...

jubileumshirt-2

Indien u een shirt wilt bestellen dient u duidelijk uw naam + telefoonummer te vermelden en in welke maat u uw shirt wilt bestellen. De shirts kunnen uiterlijk tot 15 augustus 2017 besteld worden. 

Het bestuur