Bestuursmededelingen

De nieuwe KNVB app en uw emailadres

Geschreven door Herman Bröring op .

Zonder actueel email-adres in de ledenadministratie geen voetbal,

Met ingang van dit seizoen wordt gebruik gemaakt van de App KNVB Wedstrijdzaken. Via deze App worden alle zaken rondom wedstrijden vastgelegd (teamspelers, uitslagen etc) en kunnen spelers (of ouders van jeugdspelers) zelf hun profiel beheren.

Inloggen in de App gaat via het emailadres dat geregistreerd staat in Sportlink (KNVB ledenadministratie). Het is dit noodzakelijk dat FC de Bilt de beschikking heeft over alle actuele emailadressen staan van alle betrokkenen bij de wedstrijden. Dit geldt dus voor alle spelers, kaderleden (teamleiders, trainers), scheidsrechters en wedstrijdsecretariaat. Dit kunnen per lid overigens meerdere emailadressen zijn (bijv. bij jeugdleden die van 2 ouders en eventueel de speler zelf.

De digitale spelerspas is verplicht voor ieder KVNB-lid van 11 jaar een ouder (JO12/MO13 t/m JO19/MO19 en senioren) die deelneemt aan beker- en competitiewedstrijden. Het is verplicht om een actuele en duidelijk herkenbare foto in je profiel te hebben staan.

Om niemand begin september teleur te stellen is het dus noodzakelijk dat van iedereen uiterlijk zondag 20 augustus een actueel mailadres beschikbaar is in onze ledenadministratie. Om de communicatiestroom richting de ledenadministratie behapbaar te houden is hierbij de volgende procedure te volgen:

Senioren:

De aanvoerders sturen van hun team een actueel overzicht met NAW, mailadres(den) en telefoonnummers van alle spelers en eventuele leiders/rainers naar bestuurslid Senioren Richard Visser.

Jeugdspelers:

De coördinatoren is verzocht om per team een opgave te doen van spelers en kaderleden en al hun gegevens.

Specifieke informatie over de digitale spelerspassen en de procedures rondom het digitale wedstrijdformulier kun je terugvinden op de KNVB website

http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal/ondersteuning

Hier zijn meerdere videofilmpjes beschikbaar, alsmede een overzicht met veel gestelde vragen.

Op donderdag 24 augustus organiseert FC De Bilt van 20.00 u tot 21.30 u een inloopspreekuur waar je eventuele vragen kunt stellen. We verwachten wel van je dat  je vooraf de bovenvermelde informatie en filmpjes bekeken hebt.

Met vriendelijke groet,

Ledenadministratie, Bestuur en Jeugdcommissie van FC De Bilt