Bestuursmededelingen

Van de voorzitter ivm 20-jarig jubileumfeest

Geschreven door Herman Bröring op .

Lustrumfeest FC De Bilt

Afgelopen zaterdag vierde fcdebilt zijn 20 jarig bestaan. Een dag vol activiteiten voor jeugd en senioren. Voor leden en oud leden. Een dag die door alle aanwezige als zeer leuk is ervaren.

We begonnen de dag met allerlei actieve voetbalspellen voor de allerjongste leden op veld 4. Hieraan vooraf ging een leuke act met 3 free style voetballers die allerlei kunstjes vertoonde met de bal. Ook werden talentjes uitgedaagd om een echte panna te maken in het Hans v Breukelen Omnistadium.

Onze wethouder van sport, Madeleine Bakker, ging deze uitdaging ook aan, en daarmee opende zij het lustrumfeest. 
Over de gehele dag zijn in drie verschillende groepen de jeugdleden van FC De Bilt bezig geweest met de verschillende voetbalspellen.
Tussentijds konden ouders en leden genieten op het horeca plein van allerlei lekkernijen. Er was zelfs een gratis gezonde snack (popcorn) en limonade te verkrijgen.

Om 16.45 was er een speciaal evenement voor 60+ leden: " walking voetbal". Leden, oud leden en sportambtenaar Wim Tigelaar speelden tegen een team van FC Utrecht. De uitslag doet er niet toe. Walking voetbal is een activiteit voor ouderen die we bij FC De Bilt verder willen uitbouwen en wellicht kunnen toevoegen aan onze vereniging.
Ko van Dijk, oud-voorzitter van FC De Bilt in de eerste 10 jaar, verrichte de aftrap met uiteraard Harrie als scheidsrechter.

Vanaf 17.00 speelde senioren een 7x7 toernooi. De teams bestonden o.a. uit oud BVC , FAK , en SV Bilthoven leden, het ging er sportief aan toe!
Na afloop was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje lekker bij te praten, het mooie weer zorgde ervoor dat een ieder lang buiten bleef zitten.Inmiddels had onze DJ Michel en speciale gast DJ Marco binnen in de kantine al goed de sfeer erin zitten. Na wat aanmoedigingen verliet men het terras om binnen een dansje te wagen.

Tijdens een kleine pauze werd ook een vd jubileum shirts geveild, een zeer speciaal shirt gemaakt voor dit lustrumfeest, deze is gesigneerd door 5 oud-spelers. Edwin de Kruijff, Ronald Hoop, Koos van Tamelen, Joost Broerse en Hans van Breukelen. De opbrengst is voor ons goede doel " spieren voor spieren". Martin Veldhuizen heeft het shirt gekocht en heeft het daarna gedoneerd aan de vereniging. Wat een kanjer!

Om 01.00 uur was het feest ten einde. 
Als bestuur kunnen we terug kijken op een geslaagd lustrumfeest. Vanaf deze plaats wil ik de lustrumcommissie bedanken voor het organiseren van deze geweldige dag.
Veder wil ik iedereen bedanken die op de dag zelf hebben geholpen om deze dag tot een geslaagd feest te maken. Ook de vrijwilligers uit de kantine onder leiding van John en Claudia zorgden ervoor dat er voldoende te eten en te drinken was.

Verder wil ik de volgende sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan dit lustrumfeest:
Rene Roethof (geluid), Slagerij vSchie voor de BBQ / Hamburgers,  Henk Willemsen (foto's), Scheerder (frituurhapjes), Agterberg (aggregaat)

Als bestuur kijken we dus terug op een geslaagde dag op naar de 25 jaar.

Rob Florie, voorzitter FC De Bilt