Bestuursmededelingen

Beleidsplan 2018-2022

Geschreven door Herman Bröring op .

Beleidsplan 2018-2022

Beste clubleden,

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het nieuwe beleidsplan FC De Bilt 2018-2022.

In ongeveer 10 sessies is in verschillende samenstellingen gesproken over wie wij als voetbalclub FC De Bilt willen zijn en wat wij de komende jaren willen bereiken. Er zijn verschillende feedback rondes geweest en we zijn dan ook blij dat wij in de komende ALV van 23 november het nieuwe beleidsplan aan de leden kunnen aanbieden. 

Dankzij de input van vrijwilligers en leden uit alle geledingen van de club is het een positief en realistisch plan geworden dat FC De Bilt kan helpen bij het uitzetten en handhaven van de koers van de komende jaren. De grote openheid die wij in de sessies hebben ervaren en de opbouwende houding van de leden die tijdens de sessies en via telefoon of mail hebben bijgedragen, maakte dat we met plezier en positieve energie hebben gewerkt aan het nieuwe beleidsplan. Daarbij zijn we ondersteund door de stichting Stidad in de personen Ad Juriaanse en Frank de Wit. Waarvoor onze dank!

Vanuit het bestuur zijn ervan overtuigd dat hier een goed plan ligt dat toepassing verdient. In de ALV van 23 november wordt het plan gepresenteerd en ligt het voor ter instemming van de leden.

Wij wensen je veel leesplezier en hopen dat als je nog geen vrijwilligersactiviteiten uitvoert bij FC De Bilt dit plan een inspiratiebron is om aan het werk te gaan. Immers: Samen zijn we FC De Bilt.

Sportieve groet namens het bestuur,

Richard Vincent, jeugdbestuur.
Johan Schmieman, secretaris FC De Bilt

20171030-Beleidsplan-FCDB-2018-2022.pdf