Bestuursmededelingen

Uitnodiging Première TV Serie ‘Helden’. van Mens De Bilt

Geschreven door Herman Bröring op .

Uitnodiging Première TV Serie ‘Helden’.

Op 7 december a.s. is de “Dag van de Vrijwilliger”. Dit jaar extra feestelijk in gemeente De Bilt want het is de première van de televisieserie ‘HELDEN’.
Deze serie is vanaf 8 december wekelijks te zien bij Regio TV De Bilt. 'HELDEN' is gemaakt door Richard Breedveld en Erik Jan Trip, vrijwilligers van Regio TV De Bilt, in samenwerking met MENS De Bilt.Voor de serie loopt Richard mee met vrijwilligers van uiteenlopende verenigingen en organisaties. Dat levert beelden op die we niet eerder gezien hebben, een inkijkje in het vrijwilligerswerk.Bent u ook benieuwd naar 'HELDEN'?Kom dan naar de première van de eerste aflevering in het Lichtruim op 7 december.
Vanaf 15.30 uur staat koffie/thee klaar met wat lekkers. Het programma begint om 16.00 uur,  wethouder Anne Brommersma geeft het startsein. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.U kunt zich aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(toegang is gratis).Tot 7 december in het Lichtruim!
 
Vriendelijke groet,
Ingrid van Maarschalkerweerd
Manager Welzijn MENS DE Bilt