Bestuursmededelingen

Thuiswedstrijden plannen, een probleem door een te groot aantal wedstrijden, uw begrip is noodzakelijk!

Geschreven door Herman Bröring op .

Beste leden, 

Om de thuiswedstrijden ingepland te krijgen op de juiste velden en tijden moet ik zelf schuiven met de blokjes per team in sportlink. Omdat dat behoorlijk wat werk is probeer ik dat zo ver mogelijk vantevoren te doen en daarbij blijven soms wedstrijden even geparkeerd staan omdat ik dan aan het puzzelen ben. Dit kan leiden tot wat vreemde tijden. 
In dit geval zit op 10 maart het programma zo vol dat er 3 wedstrijden zullen moeten worden verschoven, ik zal dat via de knvb regelen.
Ik hoop dat ik op een ieders begrip kan rekenen.

Met vriendelijke groet,
Marcel van Eijk 

Reactie bestuur:
Uiteraard hebben wij begrip voor jou werkzaamheden en de manier waarop je soms moet acteren. Goed om andere op de hoogte te stellen waar wij als vereniging en jij als planner in het bijzonder tegen aan loopt.

Ons programma is helaas op sommige zaterdag overvol, met de knvb hierover al gesproken. Om te kijken naar een wat betere verdeling / evenwichtige verdeling vd wedstrijden zodat we niet in weekend alles thuis hebben spelen en de week erop bijna niets. Omdat de senioren een heel seizoen vooruit gepland worden is het  lastig om deze tussentijds aan te passen.

Betekent dat wij in overleg met de knvb besloten hebben om soms wedstrijden te annuleren en te laten inhalen in inhaal&beker weekenden.
Voor het seizoen 2018-2019 gaan we dit met de knvb anders oppakken.
Uiteraard snap ik sommige teams ook dat om 18.30 nog beginnen met spelen wel heel laat is.
En niet alleen voor het team maar voor de hele organisatie, kantine, scheidsrechters etc.

Heel veel respect ( Marcel) hoe jij dit allemaal regelt, super, dank namens het bestuur en dank namens alle leden. Petje af
Dus moet je als team eens wat later of heel vroeg spelen, wij hopen op jullie begrip!! 

Gr Rob Florie, voorzitter FC De Bilt.