Bestuursmededelingen

Zonder respect geen voetbal

Geschreven door Het bestuur op .

Beste clubmensen,
Een oproep aan alle leden. Wij hopen dat leden elkaar blijven aanspreken maar ook dat incidenten gemeld worden zodat we weten wat er speelt en dat we kunnen handelen vanuit het bestuur of jeugdcommissie. Dit is naar aanleiding van een aantal incidenten afgelopen weken die gemeld zijn 
 Vriendelijke groeten,
Johan Schmieman

zonder respect geen voetbal

Sportiviteit, veiligheid en respect bij FC De Bilt

Afgelopen weken hebben zich een aantal incidenten voor gedaan die niet passend zijn bij een fatsoenlijke club als FC De Bilt. Bij FC De Bilt hebben we respect voor elkaar, de tegenstander en scheidsrechters, voor, tijdens en na de wedstrijden hoog in het vaandel staan. Dit geldt voor alle bezoekers van ons sportcomplex.

Maatschappelijke thema’s zoals veiligheid en respect neemt het Bestuur van FC de Bilt zeer serieus daarom hierbij een oproep aan ouders, spelers, jeugdcoördinatoren, teambegeleiders, trainers, vrijwilligers en bezoekers van FC de Bilt om elkaar complimenten te geven bij positief gedrag en elkaar aan te spreken op niet gewenst gedrag. We kunnen er alleen samen voor zorgen dat FC De Bilt een fatsoenlijke club blijft.

Verder vragen we een ieder om incidenten te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

SAMEN ZIJN WIJ FC DE BILT -  EEN NETTE FATSOENLIJKE CLUB MET PASSEND SPORTIEF GEDRAG BINNEN EN BUITEN HET VELD.

zonder respect geen voetbal