Wat moet je doen als je je wilt overschrijven:  

De vertrekkende FC De Bilt speler meldt zich via het formulier op de website,onder lidmaatschap de keuze opzeggen.  

De speler die zich wil overschrijven naar een andere vereniging, gaat ook naar de nieuwe vereniging toe om zich aan te melden.
Wanneer een speler zich bij zijn/haar nieuwe vereniging meldt zonder relatiecode, kan de overschrijving helaas niet worden aangevraagd. Er zal dan eerst contact met de KNVB opgenomen moeten worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat zij de juiste relatiecode per e-mail kunnen doorgeven.
Bij het aanmelden van deze speler wordt automatisch bepaald of, en zo ja welke overschrijvingsregels van toepassing zijn.
Bij goedkeuring van de aanmelding door beide verenigingen, wordt deze speler direct overgeschreven en kan hij uitkomen voor de nieuwe vereniging. Deze vereniging krijgt per mail een bevestigingsbericht.

Als het systeem de overschrijving blokkeert geeft het aan welke redenen er zijn de aanmelding (nog) niet door te voeren. Ook dan volgt er een mail aan de betrokken verenigingen.

Blokkade

Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn.

-    De betreffende speler moet dan hebben voldaan aan de financiële verplichtingen.

     Als het lid alsnog aan de verplichtingen heeft voldaan, kan de blokkade worden verwijderd  en volgt goedkeuring van de overschrijving.

-    Een blokkade kan ook verband houden met het niveau van de speler (categorie-A of B).

     De laatste overschrijfdatum voor categorie A blijft 15 juni 23.59 uur.

     De laatste overschrijfdatum voor categorie B blijft  de laatste dag van februari.

Na 15 juni of eind februari moet in dat geval aan de bond per email worden aangegeven, waarom deze speler dispensatie zou moeten krijgen. Als de KNVB hiervoor dispensatie verleent, is daarna ook deze overschrijving verder akkoord en kan de betreffende speler uitkomen voor de nieuwe vereniging.

Zie voor uitgebreide informatie: http://www.fcdebilt.nl/index.php/club.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Korthals

Ledenadministratie FC De Bilt

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.