Clubcollect

Geschreven door Herman Bröring.

Contributie inning is per 1 januari 2016 uitbesteed.

Voor FC De Bilt is de contributieopbrengst de belangrijkste bron van inkomsten.
Het innen en verwerken van de contributie is een tijdrovend proces dat bij FC De Bilt geheel in handen is van enkele vrijwilligers.
Het bestuur heeft daarom al eerder besloten de inning van de contributie (per 1 januari 2016) geheel uit handen te geven aan een externe partij, ClubCollect, een in de sportwereld actief professioneel bedrijf gespecialiseerd in het innen van contributies.

ClubCollect is geen incassobureau!

Het samenwerkingsverband met ClubCollect levert voor zowel de leden als de club voordelen op. Het grote voordeel voor de leden is het grote gebruiksgemak waarmee betalingen voldaan kunnen worden en de mogelijkheid gespreid te betalen (waarvoor per termijn € 1,00 in rekening wordt gebracht).

Wat merken de leden van FC De Bilt hiervan? De contributie zal zoals gewoonlijk automatisch van de door u opgegeven bankrekening worden geïncasseerd.
Er is echter wel een belangrijke wijziging in het moment van incasseren. 

Bij degene waar incasso niet lukt zal ClubCollect via SMS en e-mail contact opnemen. De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en e-mail. Door op de link te klikken komt u bij een persoonlijke betaalpagina van ClubCollect. Hier kunt u kiezen om de contributie in 1 keer te betalen of in termijnen. De betalingen lopen via iDeal en zijn daarom 100% veilig.

Twijfelt u of de juiste contactgegevens van u in het ledenbestand staan geef dan uw actuele contactgegevens door met een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

FC De Bilt en ClubCollect garanderen een juist gebruik van uw n.a.w.- en bankgegevens geheel conform de Europese regelgeving persoonsgegevens bescherming.

De ledenadministratie wijst u er in dit verband nogmaals op wijzigingen in adres en/of bankgegevens altijd en zo spoedig mogelijk door te geven.

Het bestuur.