Meewerken aan beleidsplan FC De BILT 2021 of voor de komende 6 jaar je mond houden...

Geschreven door Herman Bröring.

UITNODIGING mee werken aan het nieuwe beleidsplan “FCDEBIlt2021”               

- Jouw input is nodig!-                                                                            

Samen zijn we FC De Bilt !

 

Beste FC De Bilt clubleden,

 

Graag nodigen wij jou uit om deel te nemen aan de 2-daagse beleidsworkshop “FCDBlt 2021” op zaterdag 10 juni en zaterdag 17 juni 2017 bij FC de Bilt.

Gedurende deze 2 zaterdagen willen wij als bestuur van FC de Bilt samen met jullie het beleidsplan FCDBlt 2021 vorm gaan geven.

Als bestuur kiezen we nadrukkelijk voor samen omdat samen werken tussen de leden, bestuur en commissies tot een geïntegreerd FC de Bilt beleidsplan 2021 moet leiden voor onze vereniging, voor zowel jeugd jongens en meisjes als senioren en alle geledingen binnen FC de Bilt.

Het programma op zaterdag 10 juni begint om 9.15 met een kopje koffie en wat lekkers en duurt tot uiterlijk 14.00 uur. Er wordt voor een eenvoudige lunch gezorgd!

Het programma op zaterdag 17 juni begint om 11.30 uur met een kleine eenvoudige lunch en duurt tot 17 uur.

Het actieve programma zal bestaan uit workshops, discussiegroepen en samen werken aan het nieuwe beleidsplan in groepen van verschillende samenstelling.

De opbrengst van deze dagen is een eerste concept van ons nieuwe beleidsplan. Het bestuur zal er zorg voor dragen dat alle plannen worden geïntegreerd tot een totaal plan. Een eerste concept zal voor de zomer verspreid worden. Het definitieve beleidsplan zal gepresenteerd worden in de ALV van komend najaar.

Aansluitend aan de bijeenkomst op 17 juni  is aan het einde van de middag de ‘traditionele’ BBQ. Aanvang 17 uur. Deze BBQ wordt aangeboden door het bestuur voor alle vrijwilligers/kaderleden en hun partner. Hiervoor wordt apart nog een uitnodiging verstuurd.

Meld je aan voor de 2-daagse beleidsworkshop FCDB2021 op 10/17 juni in het clubhuis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Doe dit voor 3 juni!!!

We hopen dat je er bij bent!

Sportieve groet namens het voltallige bestuur van FC De Bilt

Johan Schmieman, secretaris

14 teams zijn kampioen geworden, wat een fantastische prestatie!

Geschreven door Herman Bröring.

14 Kampioenen!

Zondag 4

JO17-2, JO17-5

JO13-2, JO13-5, JO13-6

JO11-4, JO11-5, JO11-7, JO11-10, JO10-1

JO9-2, JO9-6, JO8-5

Heb je aanvullingen of correcties, stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kan het aangepast worden. 

Contributieachterstand?

Geschreven door Het Bestuur.

Inhaalslag Contributieachterstanden / Administratie achterstanden:

Afgelopen periode hebben diverse vrijwilligers zich ingezet om een forse contributie achterstand / administratie achterstand weg te werken. Telefonisch en per e-mail is getracht iedereen te bereiken en betalingen juist te verwerken. Hier is een grote inhaalslag in gemaakt en veel leden hebben gereageerd en hun achterstand voldaan. 

Echter is er ook nog een te grote groep leden die niet hebben gereageerd en/of betaald.
Deze leden hebben per direct een financiële blokkade gekregen en zullen pas na betaling worden ingedeeld voor voetbalseizoen 17/18. Dit houdt in dat zij pas kunnen spelen wanneer zij de achterstand hebben voldaan, men kan niet op een wedstrijdformulier worden gezet en/of van club veranderen
Komende periode zullen de captains/teamleiders*van alle elftallen op de hoogte gesteld worden wie dit in hun team betreftAlleen wanneer de betaling alsnog op korte termijn (uiterlijk 31 mei) plaatsvindt is er niets aan de hand.

Per heden zal de vereniging dit beleid actief blijven voeren. Bij het storneren / mislukken / uitblijven van contributiebetaling zal het lid en de desbetreffende teamleider/captain worden geïnformeerd om alsnog zorg te dragen voor de betaling. Bij het uitblijven van reactie en/of betaling zal er een financiële blokkade worden doorgevoerd.

De leden die n.a.v. bovenstaande acties niet op reactie over zullen gaan, kunnen verwachten dat de factuur uit handen wordt gegeven aan een incassobureau/deurwaarder.

Voor diegenen die alsnog contributieachterstand willen voldoen; het bankrekeningnummer van FC de Bilt is NL53 ABNA 0608 2812 71Vergeet niet je naam en kenmerk te vermelden.

Namens het bestuur,

FC de Bilt

* bij de jeugdteams zal het enkel de teamleiders betreffen en zal dit via de desbetreffende coördinatoren worden doorgezet.

Inleveren materialen en zomersluiting

Geschreven door Herman Bröring.

Inleveren materialen 

Het einde van het seizoen nadert … tijd om de materialen weer in te leveren.

Op en 12 juni is het mogelijk om de materialen tussen 19:00u en 20:00u in te leveren.

Graag de sleutel in een envelop voorzien van het kastnummer inleveren!

Ook is het mogelijk om de sleutel in een envelop voorzien van kastnummer in de doos achter de bar in te leveren. 

De GTM-commissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Zomersluiting

Vanaf maandag 12 juni begint de gemeente met het zomeronderhoud aan de velden. De grasvelden zijn dan tot medio augustus buiten gebruik. 

Te zijner tijd zal gecommuniceerd worden wanneer er weer gebruik kan worden gemaakt van de grasvelden.  De verwachting is dat dit halverwege augustus is.


De GTM-commissie