Meewerken aan beleidsplan FC De BILT 2021

Geschreven door Herman Bröring.

UITNODIGING mee werken aan het nieuwe beleidsplan “FCDEBIlt2021”               

- Jouw input is nodig!-                                                                            

Samen zijn we FC De Bilt !

 

Beste FC De Bilt clubleden,

 

Graag nodigen wij jou uit om deel te nemen aan de 2-daagse beleidsworkshop “FCDBlt 2021” op zaterdag 10 juni en zaterdag 17 juni 2017 bij FC de Bilt.

Gedurende deze 2 zaterdagen willen wij als bestuur van FC de Bilt samen met jullie het beleidsplan FCDBlt 2021 vorm gaan geven.

Als bestuur kiezen we nadrukkelijk voor samen omdat samen werken tussen de leden, bestuur en commissies tot een geïntegreerd FC de Bilt beleidsplan 2021 moet leiden voor onze vereniging, voor zowel jeugd jongens en meisjes als senioren en alle geledingen binnen FC de Bilt.

Het programma op zaterdag 10 juni begint om 9.15 met een kopje koffie en wat lekkers en duurt tot uiterlijk 14.00 uur. Er wordt voor een eenvoudige lunch gezorgd!

Het programma op zaterdag 17 juni begint om 11.30 uur met een kleine eenvoudige lunch en duurt tot 17 uur.

Het actieve programma zal bestaan uit workshops, discussiegroepen en samen werken aan het nieuwe beleidsplan in groepen van verschillende samenstelling.

De opbrengst van deze dagen is een eerste concept van ons nieuwe beleidsplan. Het bestuur zal er zorg voor dragen dat alle plannen worden geïntegreerd tot een totaal plan. Een eerste concept zal voor de zomer verspreid worden. Het definitieve beleidsplan zal gepresenteerd worden in de ALV van komend najaar.

Aansluitend aan de bijeenkomst op 17 juni  is aan het einde van de middag de ‘traditionele’ BBQ. Aanvang 17 uur. Deze BBQ wordt aangeboden door het bestuur voor alle vrijwilligers/kaderleden en hun partner. Hiervoor wordt apart nog een uitnodiging verstuurd.

Meld je aan voor de 2-daagse beleidsworkshop FCDB2021 op 10/17 juni in het clubhuis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Doe dit voor 3 juni!!!

We hopen dat je er bij bent!

Sportieve groet namens het voltallige bestuur van FC De Bilt

Johan Schmieman, secretaris