@Kickydemascotte loopt warm voor het EK

Geschreven door Herman Bröring.

@Kickydemascotte loopt warm voor het EK


Nog iets meer dan 8 weken te gaan en dan vindt voor het eerst in de historie het UEFA Women’s EURO plaats in Nederland. Er staan 31 prachtige wedstrijden op het programma, zoals bijvoorbeeld de herhaling van de Olympische finale van 2016 tussen Duitsland en Zweden. Ook buurlanden nemen het tegen elkaar op. Zo hebben we in Utrecht Engeland – Schotland, in Doetinchem wordt Spanje – Portugal gespeeld, in Deventer speelt Oostenrijk tegen Zwitserland en in Tilburg hebben we natuurlijk ook nog België – Nederland! Er zijn dus genoeg wedstrijden om reikhalzend naar uit te kijken en jij kunt er nog altijd bij zijn. Bestel snel jouw kaarten via weuro2017.nl/tickets.

Ondertussen gaat het aftellen naar het toernooi gewoon verder. Wist je dat?

  • We inmiddels al ruim 100.000 bezoekers hebben voor het UEFA Women’s EURO 2017?
  • De OranjeLeeuwinnen in juni nog twee oefenwedstrijde spelen? Op 9 juni spelen ze in Breda om 18:30 uur tegen Japan en op 13 juni nemen ze het in Deventer om 20:45 uurop tegen Oostenrijk. Scoor hier je tickets!
  • Onze Macotte Kicky al heel wat fans heeft! Tijdens Koningsdag in Tilburg heeft zij zelf Zijne Majesteit de Koning een hand mogen schudden. Volg al haar avonturen op haar instagram account: @KickydeMascotte
 

De eerste records zijn verbroken!


Alleen al bij de openingswedstrijd Nederland – Noorwegen op 16 juli zullen er meer dan 16.000 toeschouwers plaatsnemen op de tribunes van de Galgenwaard, een nieuw record. Het voormalige toeschouwersrecord van een wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen stampt uit november 2014 toen in Den Haag 13.109 toeschouwers aanwezig waren. Ook het record van het aantal bezoekers bij een vrouwenwedstrijd in Nederland, namelijk 15.637 bij FC Twente ­- FC Barcelona is daarmee verbroken. Wie weet pakt Enschede het record wel weer terug tijdens het EK bij de finale. De vraag is niet of de openingswedstrijd wordt uitverkocht, alleen wanneer. De teller loop snel door. Wil jij er ook bij zijn? Scoor dan snel je tickets via onderstaande link.
Kaarten Nederland - Noorwegen