Meisjesvoetbal bij FC De Bilt, schrijf je nu ook in!

Geschreven door Michel en Wouter.

Heb je ook met spanning gekeken naar ons Nederlands team en wil je zelf ook voetballen bij FC De Bilt?

Er lopen steeds meer meiden rond bij FC De Bilt. Niet alleen langs de lijn om hun vriendjes aan te moedigen maar ook om zelf te voetballen. Of om te helpen bij een training. Er zijn zelfs enkele meiden actief als scheidsrechter. Kortom de meiden zijn actief binnen de hele vereniging en dit is een positieve ontwikkeling bij FC De Bilt.

Wil je hier onderdeel van uitmaken?, schrijf je dan in, kijk op de site onder lidmaatschap, er zijn nog mogelijkheden om al over een paar weken op de 1e training mee te doen. 

De meisjesteams hebben in het seizoen 2017/2018 de coördinatoren Michel van Ingen en Wouter Verbeek die bereikbaar zijn via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor al jouw vragen!

Klik hier voor de standen en programma's van alle meisjesteams: Competitie en Beker

Want er is de laatste maanden top gepresteerd!

Zo is de MO17-1 bijna ongeslagen kampioen geworden en is dit team na twee kampioenschappen in één kalenderjaar zelfs naar de hoofdklasse gepromoveerd. Echt een topprestatie van deze meiden, trainers en leiders! 

Ook de MO13-1 gaat na een prachtig najaar seizoen, waarin de tweede plaats het maximaal haalbare was, in de hoofdklasse spelen. Ook hier de complimenten voor het “technisch hart” en de meiden, het is iedere week weer een feest om het wedstrijdverslag van dit team te lezen.  

De MO11-1 gaat ook een klasse hoger spelen, na het behalen van een knappe tweede plaats. Is dit het resultaat van twee keer in de week trainen?

De MO15-1 werd keurig 2e en ook de MO17-2, MO13-2, MO13-3 en MO11-2 zijn bijna allemaal in het linker rijtje terug te vinden! De ontwikkelingen van deze teams zijn ook regelmatig te lezen in de diverse wedstrijdverslagen.

Na de winterstop gaat er bij de jongste meiden een nieuw MO-9 team starten.  Dit betekent dat we dan met 9 meidenteams vertegenwoordigd zijn. Hoe mooi is dat! Vanaf januari staan voor dit team de eerste trainingen gepland, Veel succes!

Kortom: Meisjesvoetbal is hotter than hot bij FC De Bilt!

Met vriendelijke groet,
Michel en Wouter, coördinatoren meiden FC de Bilt

meisjes-algemeen