Bestuursmededelingen

Pity en John

Geschreven door Herman Bröring op .

Er was er nog een gelegenheid waar we met elkaar bij hebben stil gestaan op 17 juni 2017.

En dat was het afscheid van John & Pitty, 2 vrijwilligers die hun hele leven al betrokken zijn bij onze club. John heeft verschillende vrijwilligers taken binnen onze vereniging gedaan o.a. Keeperstrainer, Grensrechter ( van het 1e ) scheidsrechter, coordinator SuperLiga, lekkere makreelhapjes hapjes maken voor FC De Bilt 1 en bekend bij menig bestuur in de omgeving.

De Mooiste tijd vond John zelf de mini’s ( in de middencirkel kappen en draaien ) , daarna stond jij aan de wieg van ‘JOHN Broodjescorner” bekend bij vele van ons. Jij  zorgde niet alleen voor lekkere broodjes maar ook zeer zeker voor gezonde broodjes.

Maar met jou was ook altijd Pitty erbij, soms wel 3x in de week op de fiets vanuit Utrecht naar de Bilt.
Ik geef het je maar te doen ( door weer en wind ) Pitty was de gastvrouw achter de bar en heeft menig biertje/wijntje getapt. En altijd in een schone omgeving.
Vorig jaar gaven jullie aan, we doen het nog 1 seizoen en dan stoopen we, iets dat we uiteraard begrijpen, maar geloof me, we zullen jullie gaan missen.

Vrijwilligers zoals jullie, zo zie je ze bijna niet meer, als ik om me heen kijk zie ik er uiteraard nog vele en daar moeten we dan met elkaar ook zuinig op zijn.
Wij , het bestuur FC De Bilt, willen jullie dan ook bedanken voor jullie inzet de afgelopen jaren en wensen jullie samen heel veel gezondheid en geluk. En als je fiets automatisch toch richting de Bilt stuurt laat het gebeuren maar kom dan lekker samen genieten van een kop koffie of iets anders lekkers.

20170617-0103

Rob Florie, voorzitter.