Voetbalkamp op 7,8,10,11 augustus van 6 t/m 14 jaar

Geschreven door Herman Bröring.

VOETBALKAMP BIJ FC DE BILT

Het zal je maar gebeuren. 4 dagen lang lekker voetballen op het sportcomplex van FC DE BILT. Aan het einde van de dag ga je weer lekker naar huis.

Wie wil dat nou niet… Een lekker zonnetje, zweet op de rug. Een coole trainer die je aangeeft hoe je een nog betere voetballer gaat worden. Veel plezier en veel nieuwe voetbalvrienden. En dit lekker in je vakantie. Er is niets leuks dan lekker voetballen en plezier maken.

Je wist al dat voetballen leuk was…voetbalkamp Maar dit is natuurlijk een echt feest. De 4 dagen zijn zo voorbij. Tussen de middag een lekkere lunch en na te gekke animatie met leuke prijzen. Is dat wat helemaal bij jouw past? Schrijf je dan snel in.

Voor wie?
* Jongens en meisjes
* Het maakt niet uit of je wel of niet bij een voetbalclub speelt
* 4 leeftijdsgroepen; 6-8 jaar , 8-10 jaar, 10-12 jaar en 12-14 jaar
* Indeling op leeftijd en niveau
* Keepers draaien een apart kamp

Locatie:
Laan van weltevreden 1, 3731 AL, de Bilt
Start en einde: 7,8,10,11 augustus 2017
Start eerste dag: 09:15 – 09.45 uur
Start overige dagen: 10.00 uur
Einde dag: 16.00 uur

Opvang:
Vanaf 08.15 uur Tot 17.00 uur

Betaling:

Per bank

Training:
Tijdens het voetbalkamp gaan we veelal te werk aan de balvaardigheid. Naarmate de week vordert merk je dat je techniek beter zal worden en zal je zelfvertrouwen toenemen binnen en buiten het veld. Tijdens deze oefeningen bouwen we de weerstanden op en proberen we het per niveau moeilijker te maken.

Snelheid (fysiek)
Veel coördinatie- en sprintvormen m.b.v. de speedladder, hordes, stokken en hoepels. Maar ook FUN-games waarbij we onbewust je wendbaarheid, lenigheid en uithoudingsvermogen trainen.

Techniek
Dribbelen en drijven zoals Robben, schijnbewegingen als Neymar, kappen & draaien zoals alleen Messi dat kan. In een paar dagen tijd ga jij deze bewegingen onder de knie krijgen en oefenen in verschillende nieuwe en uitdagende 1v1 vormen. Je traptechniek wordt natuurlijk niet vergeten. Die kan je demonstreren tijdens diverse pass- en afrondvormen.

Inzicht (tactiek)
Grote (5v5 en 6v6) en kleine partijvormen (2v1, 2v2, 3v2, 4v4 etc.) die we spelen met een grote en kleine bal. Door deze veranderende weerstanden kom je sneller op een hoger niveau als voetballer.

Persoonlijkheid
Door veel te oefenen, extra lef te tonen, je doorzettingsvermogen in te zetten en dat met de juiste positieve coaching ga je het 'voetbalspelletje' nog beter en makkelijker beheersen. Alles ga je nog leuker vinden en je ziet elke dag als een nieuwe en leuke uitdaging. Als een hecht team zie je jezelf maar ook de andere spelers groeien en meer zelfvertrouwen krijgen. Zo worden de trainingen ontspannen, leerzaam maar bovenal super leuk met elkaar.

Trainers
Tijdens ons kamp werken we uitsluitend met gediplomeerde en professionele trainers en begeleiders voor de jeugdvoetbalkampen. Alle trainers en begeleiders hebben veel ervaring in het jeugdvoetbal en zijn gespecialiseerd in het geven van techniektraining.

Na het jeugdvoetbalkamp

 • Is je techniek met sprongen vooruit gegaan;
 • Passeer je veel makkelijker door je nieuwe trucs;
 • Kun je veel beter schieten en passen;
 • Heb je nog meer inzicht in het voetbalspel gekregen.

Wat je plek in het veld ook is, alles komt aan bod om jouw techniek te verfijnen. Naast het vele voetballen zal er ook aandacht worden besteed aan plezier en pret! Pittige trainingen worden zo afgewisseld met leuke voetbalactiviteiten. Deze zorgen voor ontspanning en veel lachmomenten.

Kosten:
€150,- per persoon voor 4 dagen, Betaling: Per bank (na inschrijving ontvang je de gegevens)

Inclusief

 • Luxe voetbalkledingpakket (shirt, broekje en sokken) t.w.v. € 30,-
 • 4 dagen (2/3 x 2 uur per dag) professionele voetbaltraining
 • Hoog trainers/spelers ratio
 • Aanwijzingen tot verbetering van eigen kwaliteiten
 • Animatieprogramma met pret en plezier
 • Prijsjes en evaluatie van de trainer
 • Drinken, tussendoortjes en vers fruit
 • 4 maal gezonde sportlunch
 • Begeleiding binnen en buiten het veld
 • Gratis opvang (08.15-09.15 uur & 16.00-17.00 uur)

Exclusief

 • Boekingskosten (€ 5,00)
 • Nummer en naam op het shirt (optioneel, €12,50) 
 • Opgeven: 06-43 24 68 73 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Joost Broerse

Geschreven door Herman Bröring.

Afgelopen woensdag was Joost Broerse bij onze club. Hij hield een lezing voor onze sponsoren. Hier is Joost te zien met het door hem geschonken shirt,prachtig ingelijst door: frame your sport moments.

joostbroerse

Bal weg of iets anders met het trainingsmateriaal?

Geschreven door Frits Verdam.

Bal weg of iets anders met het trainingsmateriaal?

Verlies van ballen of lekke ballen
Raakt een bal zoek, lek of is er ander materiaalpech, graag melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van onderstaande gegevens. Wanneer de bal(len) gevonden zijn/is krijgt u een berichtje via de mail waar en wanneer u de bal(len) kunt ophalen. 

Team                               :…………………………………………….
Naam trainer                       :…………………………………………….
Trainingsavond + veld + tijdstip   :…………………………………………….
Evt. extra aanwijzingen            :…………………………………………….
Telefoonnummer / E-mail adres      :…………………………………………….
Aantal ballen                      :…………………………………………….