Partou Kinderopvang

Geschreven door Administrator.

Veel spelen en sporten ...

Samen een broodje eten en dan lekker naar buiten. Op voetbalvereniging FC De Bilt nodigt Partou Kinderopvang uw kind uit om te spelen en te sporten. Skelteren of fietsen. Pannavoetbal, hockey, tennis, volleybal of skippyballen. Estafette, speurtocht of bosspelen. Het kan allemaal! Uw kind kiest zelf wat het wil doen.

Bij workshops en activiteiten kunnen alle leeftijden door elkaar lopen, maar we letten natuurlijk wel op de veiligheid van de kinderen. Ook met de allerkleinsten gaan we buiten spelen. Met z'n allen beleven we de avonturen van een vogel en doen we een vliegtuig na. Of gooien zittend de bal over. Bij al die activiteiten zorgen onze pedagogisch medewerksters voor begeleiding. Ze hebben bijna allemaal een ALO- of CIOS-opleiding of MBO Sport en Bewegen gedaan.

... en in de vakantie met de trein

Binnen begint elke groep in een eigen ruimte. En we hebben ook nog ruimtes waar we uitdagende activiteiten in thema en workshops aanbieden. Knutselen, verven, kralen rijgen, rokjes maken, koekjes bakken. Uw kind kan ook met een vriendje een potje tafeltennis of tafelvoetbal doen. Is het lekker weer? Dan nemen we limonade en fruit mee naar buiten voor een picknick. Of we houden watersponsspelen.

In de vakantie maken we graag een uitstapje. Naar de overdekte speeltuin KidZcity, een museum in Utrecht, naar midgetgolf in de buurt of met de trein naar Amsterdam.

‘Ideaal, deze sport-bso. Mijn kinderen blijven lekker fit, krijgen genoeg beweging en hebben alle ruimte om zich lekker uit te leven in de sporten die ze leuk vinden' (een ouder).

Buitenschoolse opvang De Bilt Partou Kinderopvang

Partou Kinderopvang biedt diverse flexibele opvangmogelijkheden! Zo geven wij u de ruimte de opvang van uw kind perfect af te stemmen op uw behoeftes. Wilt u een advies op maat of bent u benieuwd naar de tarieven? Neem dan contact op met uw locatiemanager of bel naar onze afdeling planning op telefoonnummer: 088 235 75 00. Partou Kinderopvang in De Bilt met sport- en speelruimte voor kinderen vanaf 4 jaar.

Wat doet ons kinderverblijf?

Sport-bso Partou Kinderopvang is gevestigd bij voetbalvereniging FC De Bilt. We hebben daar alle materialen om team- en balsporten te organiseren. Wij bieden buitenschoolse opvang verdeeld in drie groepen. Eén voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar, één voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar en één voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Waar zit Partou Kinderopvang in De Bilt?

Partou Kinderopvang is gevestigd nabij de Biltse Rading in Bilthoven op voetbalvereniging FC De Bilt.

Direct contact met Partou Kinderopvang?

  • Voor meer informatie of een rondleiding belt u direct met manager Esther Wetsteijn: 06 22 74 85 07. Voor rechtstreeks contact met het verblijf belt u met: 06 10 02 10 51.
  • Voor meer informatie of beschikbare plaatsen neemt u contact op met de afdeling Planning van het servicekantoor:  088 235 75 00
  • Voor meer informatie, kijk op onze website: http://www.partou.nl

Wij helpen u graag verder.