Welkom op de website

Geschreven door Herman Bröring.

Welkom op de website van FC De Bilt.

Heeft u vragen of opmerkingen hebben over de website, laat die dan snel aan ons weten. Stuur s.v.p. een e-mail ter attentie van de webmaster via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We, de website-commissie,  doen ons best alles wat we kunnen verbeteren snel uit te voeren.

Belangrijkste informatie: wedstrijdprogramma en uitslagen

De wedstrijdprogramma's en uitslagen van alle teams worden voortaan automatisch op onze website geplaatst. Daar hoeft niemand meer iets voor te doen. Dit gebeurt door een koppeling met Sportlink, een organisatie die alle wedstrijdgegevens van de KNVB doorkrijgt. Je vindt alle wedstrijden en uitslagen via de hoofdnavigatie op de homepage (bovenin bij Wedstrijdzaken), maar ook bij je eigen team. Deze koppeling werkt niet altijd hebben we inmiddels gemerkt, probeer het dan laten nog eens.

Ieder team een eigen teampagina

Op de website heeft ieder team een eigen teampagina. Daar vind je jouw wedstrijdprogramma van de komende week of weken en de uitslagen van afgelopen week. Zelfs de competitiestand kun je er vinden. Aan de rechterkant van je eigen teampagina's kom je ook alle wedstrijdverslagen tegen van jouw team. Tenminste, als iemand bereid is zo'n wedstrijdverslag te schrijven en op de website te plaatsen. Dit kan heel eenvoudig, dus als een ouder of speler zich hiervoor opgeeft kun jij al snel leuke verslagen van je wedstrijden gaan lezen. Bij de wedstrijdverslagen kunnen ook heel eenvoudig een of meerdere foto's worden geplaatst.

Mogelijkheid 1: Geef je op als verslaggever en maak mooie wedstrijdverslagen

Per team zoeken we een of twee mensen die bereid zijn wedstrijdverslagen te maken en op de site te zetten. Meld je daarom aan als verslaggever. Stuur hiervoor een e-mail aan de webmaster en je ontvangt een heldere instructie en een wachtwoord waarmee je dit voortaan zelf kunt doen. Zet in de mail je naam, telefoonnummer en het team waarvoor je de verslagen wilt maken. Vertel ook dat je 'verslaggever' wilt zijn. Per team geven we maar 1 toegangsrecht hiervoor, dus ben je met meer, dan moet je dit toegangsrecht samen gebruiken.

Mogelijkheid 2: Geef je op als wedredacteur

Wil je als leider/trainer, of als coordinator ook andere pagina's en artikelen kunnen aanmaken - bijvoorbeeld nieuws of praktische informatie voor alle zaalvoetballers - meld je dan aan als 'wedredacteur'. Je krijgt hiervoor een aparte instructie, die anders is dan voor de 'verslaggevers'. 

Vragen, problemen, opmerkingen?!

We verwachten niet dat alles altijd vlekkeloos gaat op de website en vragen hiervoor nu al je begrip. Zoals je zult begrijpen gaan we bij FC De Bilt zuinig om met de beschikbare financien en is het met name de inzet van vrijwilligers die ervoor zorgt dat we een mooie nieuwe website krijgen. Werkt de site niet goed, mis je belangrijke informatie of heb je vragen, stel die dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt steeds zo snel mogelijk antwoord.   

Inloggegevens

Je kunt inloggen via www.fcdebilt.nl/administrator, of via de homepage van de website. Wil je toegang hebben, vraag dan via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. nieuwe gegevens aan. Vermeld s.v.p. je naam, telefoonnummer en het team (of de commissie, of je coördinatietaak), waarvoor je toegang wilt tot de site.  

De webmaster, Herman Bröring. (sinds 9-11-2013 de vervanger van Rene Kerkhove die de huidige website heeft ontwikkeld).