Grote clubactie 2017 - Het doel e.d.

Geschreven door Herman Bröring.

Grote Clubactie 2017

De Grote Clubactie zet zich al 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen. Op deze manier organiseren duizenden verenigingen in Nederland eigen acties om hun doelen te verwezenlijken.

FC De Bilt doet mee 

Vanaf 16 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2017!
Vanaf die dag tot 23 november 2017 mogen alle lotenverkopers (clubleden) langs de deuren gaan of langs vrienden en familie om loten te verkopen.

Waarom doe jij mee?

FC De Bilt wil een aantrekkelijke en maatschappelijk betrokken voetbalvereniging zijn voor jongens en meisjes uit de omgeving. De ontwikkeling van het kind staat daarbij centraal. Elke speler van iedere leeftijdscategorie moet elk jaar opnieuw een gestructureerd technisch en sociaal programma krijgen, dat aansluit bij zijn of haar ontwikkeling en groei. Daarvoor zijn goed opgeleide en gekwalificeerde trainers en coaches nodig. Maar daar hebben wij er te weinig van. Ook is er een gebrek aan voetbaltechnische ondersteuning voor trainers en coaches. Willen wij onze ambitie waarmaken, dan moet er dus iets veranderen.

Wij willen:

  • Een gedegen opleiding voor trainers én spelers
  • Goed opgeleide jeugdtrainers en -spelers, die technisch verzorgd voetballen.
  • Een jeugdafdeling waarbij ieder kind op zijn of haar eigen niveau speelt.
  • Betere doorstroming van jeugd naar senioren met eigen spelers / trainers / scheidsrechters

Jouw hulp is echt nodig!

Dát is de ambitie en visie van de FC De Bilt en van de onlangs opgerichte FC De Bilt Academie. Om deze ambitie waar te maken is er geld nodig, veel geld, om de komende jaren te gaan werken en te gaan investeren in onze eigen mensen. Betere trainers leiden tot beter opgeleide spelers, waarmee dus jouw eigen niveau, van jouw team en van FC de Bilt omhoog gaat. Jullie zijn de leden van de club, hoe mooi is het als we allemaal samen kunnen bouwen aan een beter FC De Bilt?!

Om deze ambitie waar te maken hebben we jullie hulp nodig, mogen wij op jou rekenen?

Hoe werkt het?

Via jouw teamleider worden de loten uitgedeeld. De teamleider zal jullie uitleggen wat de bedoeling is en wanneer de loten verkocht mogen worden.  

Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier met de verkoop en zien ernaar uit om de uitslag in december met jullie te delen!

Namens jeugd- en algemeen bestuur,

Richard Vincent & Rob Florie