Scheidsrechters

Scheidsrechters bij FC De Bilt

FC De Bilt is op zoek naar nieuwe talenten om te fluiten!

Iedere zaterdag en zondag zijn er weer veel wedstrijden voor jong en oud. FC De Bilt is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te fluiten.

Scheidsrechters zijn bij iedere wedstrijd heel belangrijk. Maar scheidsrechter zijn is ook gewoon heel leuk! Het is jouw taak om een wedstrijd zo goed en sportief mogelijk te laten verlopen. Hiervoor zijn vrijwilligers nodig! Voor iedere leeftijdscatagorie, voor de mini's, de champions League, van de F-pupillen t/m de A-Junioren, voor de senioren van de zaterdag en zondag, zijn wij op zoek naar scheidsrechters. 

Heb jij denk je het talent om de leiding te geven bij een wedstrijd en vindt je fluiten bij FC De Bilt leuk? Meld je dan NU aan!

Als jij het fluiten heel leuk vind, en je wilt verder gaan als club scheidsrechter bij FC De Bilt, krijg je van FC De Bilt een scheidsrechters opleiding bij de KNVB cadeau!

Ben je heel goed dan kan je doorgroeien naar scheidsrechter of assistent in het betaalde voetbal. Zoek maar eens op Terry Hoekstra, hij is bij FC De Bilt begonnen als voetbal, later scheidsrechter en nu actief in het betaalde voetbal.

Aanmelden kan door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WAAR WACHT JE NOG OP? Meld je NU aan!

In dit gedeelte van de website kan je ook documenten vinden voor jou als scheidsrechter, kijk snel verder.

De scheidsrechterscommissie bestaat uit de volgende leden: Sascha de Boer, Ron van Elk, Harrie Groenveld, Boy Huussen, Ricardo van Slooten, Martin van Doornik, Hans Vos en Darryl Zeypveld.
Ook zij willen graag uitbreiden met jongere en oudere om bijvoorbeeld de beginners te ondersteunen.
Wil je daar af en toe ook aan meehelpen, meldt je dan aan.

De KNVB heeft een document gemaakt voor een spreekbeurt, bekijk de onderstaande link.

Voor meer artikelen zie: Scheidsrechters-documenten

Ook meisjes kunnen fluiten!
arbitraaltrio 2014