Succesvolle advertenties in presentatiegids

Geschreven door Herman Bröring.

Succesvolle advertenties in presentatiegids

In september verscheen de presentatiegids van FC De Bilt 2016-2017. Dit prachtige magazine werd mede mogelijk gemaakt dankzij advertenties van de plaatselijke middenstand.
 
Dat deze advertenties ook lonend kunnen zijn bewezen Freewear en Domino's Pizza. Deze twee bedrijven adverteerden met een kortingsactie. De advertentie van kledingwinkel Freewear aan de Hessenweg bevatte een kortingscoupon van 20%. Bedrijfsleider Annemarie spreekt van een groot succes. "Precieze aantallen weet ik niet, maar een groot aantal klanten kwam met de kortingscoupon kleding kopen. Bovendien kregen we hele leuke reacties op onze actie, die succesvoller was dan alle acties die we eerder deden. Het is dus beslist voor herhaling vatbaar."
 
Ook Maurice Schut van Domino's Pizza aan de Looydijk spreekt van een succesvolle campagne. "Leden van FC De Bilt kregen via een speciale couponcode 50% korting op hun pizza. In totaal is er 72 keer gebruik gemaakt van deze code, een enorm hoog aantal!"
 
Aan het eind van dit kalenderjaar willen we alle adverteerders nogmaals bedanken voor hun deelname, alle leden bedankt voor het kopen bij onze adverteerders en sponsors.
Groet,

Martin Veldhuizen
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon: 06-37564461.