Bericht aan de sponsoren

Geschreven door Herman Bröring.

Beste sponsor en/of adverteerder,

Het begin van het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur. Een seizoen waarin er heel veel nieuw is. Zo heeft het eerste elftal qua spelers een bijna volledige metamorfose ondergaan, maar ook qua technische staf. Een handjevol spelers van vorig jaar is aangevuld met talentvolle spelers uit het tweede elftal, een aantal oude bekende en wat gerichte versterkingen van buitenaf. Ook voor mij was er de mogelijkheid om weer aan te haken bij het eerste elftal. Na vier seizoen bij het tweede, waarin we vier keer op rij zijn gepromoveerd en nu dus uitkomen op het hoogste reserve niveau van Nederland, was de tijd rijp voor een terugkeer. 

Met de komst van hoofdtrainer Alain Hijman is er een brok aan ervaring binnengehaald. Zo won hij in zijn tijd bij sv Argon nog de landelijke KNVB Beker voor amateurteams en heeft hij eerder onder meer ervaring opgedaan bij Montfoort en de jeugd van FC Utrecht. Een nieuwe trainer, die de touwtjes strak in handen neemt. In ieder opzicht. Discipline, normen en waarden staan hoog in het vaandel, binnen én buiten het veld. Of dat wennen is na vorig jaar? Absoluut. Maar de resultaten liegen niet. Zonder tegendoelpunten en met 7 punten uit 3 wedstrijden zijn we als eerste geëindigd in de bekerpoule. Veelbelovend. Klaar voor de start van de competitie, aanstaande zaterdag in Wijk bij Duurstede tegen CDW. Waar we natuurlijk gewoon weer op 0 beginnen.

Ook de sponsorcommissie is klaar voor de start. De komst van twee vrouwelijke Biltenaren heeft ervoor gezorgd dat we meer vet op de botten hebben en zin hebben om door te pakken op de ingezette koers. Enorm trots zijn we op alle bedrijven die zich op een bepaalde manier aan FC De Bilt hebben gekoppeld. 

We willen de komende tijd nog beter in kaart gaan brengen hoe club en sponsor elkaar kunnen versterken. De eerste stap is al gezet met het prachtige presentatie magazine, waarin veel sponsors zichtbaar zijn of actiematig langskomen. Daarnaast blijven we kijken hoe we het mooie sportpark kunnen upgraden met subtiele toevoegingen, getuige de banners op de tribunes bij het hoofdveld of bijvoorbeeld de plattegrond bij binnenkomst. Bovendien zit er ook weer een gezellige, leerzame, maar ook informele, sponsoravond in de pijplijn met een boeiende gastspreker uit de sportbranche.

We gaan er een mooi seizoen van maken. Mochten jullie vragen hebben of zaken onduidelijk zijn, kunnen jullie altijd terecht bij mijn welbekende sponsorcommissie collega's Martin van Veelen, Ronald Vliek en Nico Bakker. En komen jullie ook weer eens kijken bij een van onze thuiswedstrijden? De eerste is op zaterdag 30 september, om 14:00 tegen vv De Meern. Hopelijk tot dan! En dan drinken we na afloop gezellig een drankje in de kantine.

Groet Marc Schuurman

Speler eerste elftal en lid sponsorcommissie