Terugblik op de sponsoravond

Geschreven door Martin van Veelen.

 

JB2 2


Op 30 november hebben we een zeer geslaagde sponsoravond gehouden. Hierbij stond het verhaal van gouden Olympiër Jacques Brinkman centraal, maar ook het elkaar ontmoeten was heel belangrijk. Fijn dat er zoveel sponsoren deze avond hebben bezocht. Tijdens de avond heeft onze voorzitter (Rob Florie) enkele mensen speciaal bedankt en het lijkt me goed om deze bedankjes te herhalen.

 

  1. De medewerkers van de kantine van FC De Bilt hebben ons voorzien van prima koffie, thee, bier e.d. Het lijkt altijd zo makkelijk, maar het was voor hen toch ook weer extra vrijwilligerswerk. John en Claudia, hartelijk bedankt!

  2. Zeevishandel De Botter, Hessenweg, De Bilt zorgde voor heerlijke hapjes (schalen vol allerlei lekkernijen uit de zee); Reinier, hartelijk bedankt!
    www.zeevishandeldebotter.nl

  3. En dan de audiovisuele ondersteuning. René Roethof helpt ons wel eens vaker uit de brand, maar deze keer pakte hij wel heel professioneel uit: een enorm scherm, perfect geluid, headset voor Jacques Brinkman, prima muziek. René, hartelijk bedankt!
    www.roethof.nl

  4. Hieronder ook nog enkele foto’s van de reportage die Henk Willemsen (onze huisfotograaf) heeft gemaakt. Henk, hartelijk bedankt!
    www.fotowillemsen.nl

JB1