Stand van zaken nieuwe jeugdtrainers seizoen 2017/2018

Geschreven door Herman Bröring.

Stand van zaken nieuwe jeugdtrainers seizoen 2017/2018

Voor het nieuwe voetbalseizoen heeft de TC (technisch commissie) grotendeels het kader vastgelegd. Onze jeugdafdeling is een belangrijke afdeling binnen de vereniging. De jeugdtrainers worden sinds dit seizoen extra begeleid door de Hoofd Jeugd Opleiding, verschillende trainers hebben vanuit de club een cursus mogen volgen, mede door deze ontwikkelingen zullen onze spelers extra stappen in hun ontwikkeling gaan maken. In de loop der jaren willen we veel jongens gaan opleiden voor het eerste elftal, daarom zijn de jeugdtrainers zo belangrijk bij FC De Bilt en willen we de jeugdtrainers naar een hoger plan tillen. Helaas gaan we afscheid nemen van een aantal trainers, de TC wil al deze mannen bedanken voor hun inspanningen van de afgelopen jaren, we wensen de trainers die elders aan de slag gaan heel veel succes.

O19-1
Voor de O19-1 zijn we nog op zoek naar een goede kandidaat. We hebben verschillende gesprekken gevoerd en hopen er 1 van deze dagen uit te komen met een kandidaat.

O17-1
Robin van Alfen (23, bijna 24) en Gijs Hillhorst (48) zullen aankomend seizoen de O17-1 blijven trainen en coachen, de mannen zijn beide al jaren actief bij FC De Bilt en strijden elke jaar mee voor het kampioenschap. Robin is op dit moment bezig met zijn junioren cursus en wil volgend jaar graag zijn TC 3 gaan halen

O15-1
Willem van der Linden (24)  zal volgend seizoen samen met Mark Visser (22) de O15-1 gaan trainen en coachen. Willem is dit seizoen ook al actief bij de O15-1, voor Mark zal het een nieuwe stap worden, hij komt vanuit de O11-1. Willem is op dit momenten bezig met de cursus junioren trainer bij de KNVB.

O14-1 
Joost van der Weiden (26) is op dit moment trainer/coach bij LRC Leerdam O15-1, zal samen met Jelle Vliek (20) (1e elftal speler) de 014-1 onder zijn hoede nemen, op dit moment is Jelle trainer/coach van de O10-1. Joost is in het bezig van zijn TC3.

O13-1
Vincent van Bueren (24) zal volgend seizoen de trainer/coach van de O13-1 worden. Hij is 1e elftal speler bij FC De Bilt. Vincent wil zijn TC3 gaan halen. We zoeken nog een goede assistent voor Vincent.

O12-1
Seiran Simonyan (37) zal volgend seizoen de trainer/coach van onze O12-1 worden. Hij is in het bezit van zijn TC3. Hij zal deze functie combineren met zijn werkzaamheden bij Ijsselmeervogels. Seiran heeft ambities om zijn TC2 te behalen.

O11-1/2
Tim Elders (20), Harm-Hein Brouwer (16) en Saíd Battah (44) zullen aankomend seizoen de O11-1 en O11-2 onder hun hoede nemen. Voor Tim zoeken we nog een assistent bij de O11-1. Tim wil op den duur zijn trainers papieren gaan halen en Harm-Hein is op dit moment bezig met zijn junioren cursus.

O10-1/2
Niels Hillhorst (16) zal doorschuiven van de O9-1 naar de O10-1, Hai Donders (16) zal van de O9-2 naar de O10-2. Beide heren spelen op dit moment zelf in de O17-1 en willen naast hun eigen voetbal stappen gaan maken als trainer. Wij zoeken nog een assistent voor deze trainers.

O9-1/2
Jelmer van Leeuwen (18) en Raoul Janssen (bijna 15) zullen de O9-1 en onder O9-2 gaan trainen. Beide spelen ook bij FC De Bilt. Voor deze heren zijn we nog op zoek naar een assist.

Met vriendelijke groet,

 

Jeffrey van Delft
Hoofd  Jeugd Opleiding

en

Ron Groenewoud
lid TC

Ken of ben jij iemand die een trainersfunctie wilt vervullen? Dan kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.