Crowdfunding voor onze jeugd, doe mee!

Geschreven door Herman Bröring.

SCOREN VOOR EEN DOEL!

FC De Bilt heeft nieuwe (pupillen)doelen nodig. Scoor jij door ons te helpen bij de aanschaf ervan?

Het amateurvoetbal start vanaf het seizoen 2017/2018 met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Kinderen van zeven tot twaalf jaar gaan wedstrijden spelen op kleinere veldjes en in kleinere teams, waardoor ze vaker aan de bal komen en meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Dit draagt bij aan het spelplezier en de ontwikkeling van ieder kind op elk niveau.
Voor FC De Bilt betekent deze verandering dat wij een aanvulling op onze bestaande materialen nodig hebben. Sommige zaken bekostigen wij vanuit de clubkas, de aanschaf van nieuwe doelen willen we graag samen met jou realiseren.

Hoe werkt het?

Via crowdfunding gaan we samen scoren voor een doel! Je kunt al een donatie doen vanaf 5 euro. Natuurlijk kun je individueel een bedrag doneren, maar nog leuker is het om dat samen met je team, vrienden of familie te doen. Of namens je bedrijf of werkgever. 

Ook kun je ambassadeur en je eigen crowdfundingactie voor FC De Bilt starten. Voor iedere donatie vanaf € 50 bieden wij bovendien een leuke tegenprestatie. 

Ga voor meer informatie naar https://crowdfundingvooramateurverenigingen.nl/bilt-de-fc/home.

Doe je mee? Wat ontzettend sportief van je!