MOOIE ACTIE SAMEN MET PLUS BILTHOVEN

Geschreven door Martin van Veelen.

Enkele weken geleden hebben het bestuur en de sponsorcommissie een informatieavond bijgewoond van PLUS-Bilthoven en Clubfund. Zij bieden een mooie actie aan die wat extra geld kan opleveren voor onze vereniging. Maar wat minstens zo belangrijk is, het is ook een erg leuke actie voor de (jeugd)leden. Zij kunnen sparen voor allerlei artikelen waarop zij zelf in FC De Bilt kleding zijn afgedrukt: beker, broodtrommel, placemat, puzzel en nog veel meer. Kijk alvast op www.clubfund.nl om het idee te zien. Dit wordt uiteraard door PLUS-Bilthoven en FC De Bilt op maat gemaakt en de verder informatie ontvangt u z.s.m.

Op 10 maart en 17 maart willen we de foto's laten maken en de actie zal dan eind maart van start gaan. Het gaat om individuele foto's, want de artikelen zijn persoonlijk. Het digitaal sparen voor de artikelen kan ieder voor zichzelf doen via een eigen "website". Deze actie is veel eenvoudiger dan de plaatjesactie, want de foto's zijn persoonlijk en worden niet met anderen gedeeld (dus geen gedoe met privacy e.d.)

Hopelijk vinden veel leden dit leuk en gaan zij serieus sparen: leuk voor de leden, goed voor de omzet van de Plus en onze penningmeester tevreden.

Clubfund-FANartikelen---overzicht.pdf