MO15-1 wordt in nieuwe seizoen door Jan en Willem getraind!

Geschreven door Michel en Wouter.

Alle leden maar vooral onze meiden,

Graag willen wij met jullie delen dat vanaf komend seizoen de MO15-1 selectie getraind gaat worden door Jan van den Dijssel en Willem van der Linden.

Jan en Willem zijn al jaren actief als trainers van jongens selectieteams bij FC De Bilt en gaan, op voordracht van de technische commissie (TC), de mooie uitdaging aan om het meidenvoetbal bij onze club op een (nog) hoger plan te brengen. Fantastisch dat zij dat willen doen en breekt echt een lans voor het meidenvoetbal bij FC De Bilt!

De MO15-1 valt vanaf begin dit seizoen als eerste meidenteam onder de verantwoordelijkheid van de TC maar wordt tot nu toe nog getraind door zeer enthousiaste, betrokken en kundige ouders. Komend seizoen worden dat dus, net als bij de jongens selectieteams, (gediplomeerde) trainers die door de TC zijn aangesteld. 

Een mooie stap voorwaarts naar gelijke behandeling jongens/meisjesvoetbal en een mijlpaal voor FC De Bilt!!! Is ook geheel in lijn met het gestelde over meidenvoetbal in het nieuwe beleidsplan.

Dit geeft ons veel positieve energie om de komende jaren onze meiden binnen alle leeftijdscategorieƫn nog meer op de kaart te zetten en waar mogelijk en wenselijk met meer meiden selectieteams onder verantwoordelijkheid van de TC.

Onze complimenten gaan uit naar bestuur, technische commissie en jeugdcommissie die deze mijlpaal mede mogelijk heeft gemaakt. Het is voor ons prettig te ervaren dat de bereidheid er is binnen onze club om stappen te maken met het meidenvoetbal. Wij realiseren ons dat zoiets tijd nodigt heeft. Met de benoeming van Jan en Willem geeft de club een prachtig signaal af hier serieus mee bezig te zijn.

Tot slot wensen wij Jan en Willem alvast veel succes met het trainen van de MO15-1 het komende seizoen.

Met vriendelijke groet,
Michel en Wouter

coƶrdinatoren meiden FC de Bilt