Nieuwe trainer JO19 stelt zich voor

Geschreven door Herman Bröring.

Allen,

In het komende seizoen 2018-2019 is de trainer van de JO19-1 Harrold Oosterom, onderstaand een korte introductie:

Harrold Oosterom is 49 jaar en woont samen met echtgenote Eva in Nieuwegein.

Hij heeft gevoetbald bij JSV en Geinoord, waar hij op 16-jarige leeftijd een kruisband afscheurde, na een vervolg bij Lienden en Kesteren kwam zijn actieve voetbalcarrière daardoor al vroeg tot een eind.
Als trainer is hij begonnen bij de jeugd van VV Benschop om daarna met het TC3-diploma de overstap te maken naar de jeugd van CDN en Maarssen.
Vervolgens heeft hij een mooie tijd gehad bij VV de Meern met kampioenschappen met de B1, A1, Zondag2 en opnieuw de A1. Ook 2 jaar assistent trainer geweest bij de zondag 1.
De laatste 5 seizoenen was Harrold trainer bij CVV Vriendenschaar waar hij kampioen is geworden met de B1 en afgelopen seizoen een kampioenschap met JO19-1.
Wat een mooie lijst met successen en opgedane ervaringen.

Harrold: 
Ik verheug me erop komend seizoen aan de slag te gaan bij FC De Bilt en hoop met mijn ervaring en enthousiasme de jeugdopleiding naar een hoger plan te brengen en jeugdspelers af te leveren bij het 1e elftal. Uiteraard hoop ik op een plezierige en succesvolle samenwerking bij FC De Bilt met spelers, supporters, leden, vrijwilligers en ouders op het trainingsveld, langs de lijn of in de kantine.

De TC.

Harrold