Ontwikkelingen FC De Bilt Academie (jongste jeugd)

Geschreven door Herman Bröring.

Ontwikkelingen FC De Bilt Academie (jongste jeugd)

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen weer in volle gang, ook die voor de FC De Bilt Academie om onze jongste jeugd weer te kunnen trainen. Dit seizoen is de FC De Bilt Academie gestart waarbij iedere woensdagmiddag circuit trainingen worden gegeven aan de Mini’s, de Champions League en JO8-1/JO8-2.

Komend seizoen verwelkomt FC De Bilt niet alleen Koos van Tamelen als Hoofd Jeugdopleidingen (zie http://www.fcdebilt.nl/index.php/101/611/3290-3290), maar ook een nieuwe hoofdtrainer voor de FC De Bilt Academie in de persoon van Dennis Voolstra. Dennis heeft enkele jaren geleden ook de Mini’s en de Champions League getraind bij FC De Bilt en is nu nog jeugdtrainer bij Hercules.

Inmiddels is Dennis druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, waarbij de ambitie is dat de FC De Bilt Academie volgend seizoen de circuittrainingen gaat verzorgen voor alle kinderen in de Mini’s, de Champions League, de O8 en mogelijk ook de O9.

Vanuit de eerdere samenwerking tussen FC De Bilt en Dennis zijn de Jeugdcommissie en de Technische Commissie er van overtuigd dat onze jongste leden volgend seizoen met veel enthousiasme en kennis getraind gaan worden.

Met ingang van het nieuwe seizoen is Dennis Voolstra samen met Augusto Bovij verantwoordelijk voor de trainingen binnen FC De Bilt Academie. Hierin worden onze Mini's, Champions League, O8 en vanaf volgend seizoen ook de O9 getraind. Dennis en Augusto nemen het stokje over van Jeffrey van Delft, die ons eerste seizoen van de Voetbalacademie invulling heeft gegeven. Dennis heeft daarnaast zijn eigen voetbalschool, De Utrechtse Voetbalschool. Hij gaat daarmee vanaf volgend seizoen op de velden van FC De Bilt trainingen geven. Dit zijn trainingen die los staan van het lidmaatschap van FC De Bilt en apart moeten worden afgenomen.

Mochten er vragen zijn dan horen we het graag en we hopen de jongste jeugd weer in grote getalen te zien in het nieuwe voetbalseizoen.

De jeugdcommissie – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.