Inschrijven voor zwaluwen jeugdbekertoernooi 2018/2019

Geschreven door Herman Bröring.

Beste leider,

Vanaf 1 juni 2018 is de digitale inschrijving voor het KNVB Zwaluwen Jeugdbekertoernooi 2018/'19 weer van start gegaan. Goed om te weten dat het Zwaluwen Jeugdbekertoernooi meer is dan alleen voetbal. Door deelname aan dit toernooi halen jullie teams automatisch geld op voor hun leeftijdgenootjes met een beperking.

Het inschrijfgeld voor de Zwaluwen komt namelijk terecht bij de Zwaluwen Jeugd Actie. De helft van dit geld is bestemd voor onderzoek naar spierziekte bij jongeren. De andere helft wordt besteed aan jullie subsidieaanvragen, om deelname van kinderen met een beperking op voetbalverenigingen te verbeteren. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een verbeterde rolstoelingang van het sportpark, maar ook aparte opleidingsmogelijkheden voor G-trainers. Maar het geld kan ook worden gebruikt voor materialen als een fel gekleurde bal of gekleurde pionnetjes, voor kinderen met een gezichtsbeperking.

Afgelopen seizoen voetbalden ruim 500.000 jeugdvoet-ballers het bedrag van € 349.750,- bij elkaar. Een prachtig bedrag, dat we komend seizoen minimaal willen evenaren! De start van de eerste Bekerronde staat gepland in de 1e week van september 2018, na alle schoolvakanties. Inschrijven voor het KNVB Zwaluwen Jeugdbekertoernooi 2018/'19 kan tot en met 21 juni 2018.

De Zwaluwen Jeugd Actie bestaat al sinds 1960. In de afgelopen 58 jaar hebben meer dan 11 miljoen jeugdvoetballers ruim 6 miljoen euro bij elkaar gevoetbald. Voetbal doen we met en voor elkaar. Wij rekenen op jullie!

Sportieve groet,

Zwaluwen Jeugd Actie

ZWALUWENJEUGDACTIE.KENTAA.COM
Je ontvangt deze e-mailing omdat je bekend bent bij de KNVB als voorzitter, vice-voorzitter, secretaris, penningmeester of bestuurslid