27 januari 2018: TOV - FC De Bilt 4-0

Geschreven door Martin van Veelen.

Offday

Na een winterstop met het van de mat vegen van zondagtweedeklasser Kampong en twee wedstrijden tegen eersteklassers die gelijk opgingen, trok het eerste van FC De Bilt op zaterdag 27 januari vol vertrouwen naar Baarn om daar tegen TOV aan te treden. TOV had ook een goed oefenprogramma achter de rug en hoopte op een goed resultaat om hun middenmootpositie te verstevigen.

Na enkele minuten kreeg de spits van FC De Bilt een goede kans om de score te openen, maar helaas wist de lange keeper van TOV dit te verhinderen. Hij leverde vervolgens in deze wedstrijd veel goed werk voor de Baarnse ploeg. In de eerste helft bleek TOV de gelukkigste door twee penalty’s te krijgen en te verzilveren, zodat er bij rust 2-0 op het scorebord stond.

Na rust leek het erop dat de aansluitingstreffer in de lucht hing, maar als die niet valt, dan……. Jawel scoort de tegenstander. En dat betekende dus 3-0. Dat het tot slot ook nog 4-0 werd was meer voor de statistieken. Noem het maar gewoon een offday. Volgende week tegen CDW is de gelegenheid om weer  wat recht te zetten. Die wedstrijd begint thuis om 14.00 uur.