Huldiging CL, 13 mei 2017

Geschreven door Jessica de Ron.

huldigingCL HuldigingCLInter

Wat doe je als de hele Champions League, geboortejaar 2010, allemaal kampioenen heeft? Juist, dan beloon je iedere speler en ieder team voor zijn of haar specialiteit, de geboekte vooruitgang, de instelling, het plezier, het overspelen, het mooiste hakkie, fairplay etc. Kortom allemaal een beker, allemaal kampioen en volgend seizoen allemaal de KNVB-competitie in bij de Onder 8!!

Resterende trainingen CL mei 2017

Geschreven door Jessica de Ron.

  • 17 mei reguliere training
  • 24 mei toernooitje op het hoofdveld georganiseerd door de stagiaires
  • 31 mei geen stagiaires beschikbaar, training mag/kan wel doorgaan. Per team zelf regelen. 

Selectietrainingen nieuwe JO8

Geschreven door Jessica de Ron.

Zoals eerder genoemd zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.
Daar horen ook selectietrainingen bij.

Komend seizoen zullen de teams JO8-1 en JO8-2 de selectieteams zijn.
Deze 2 teams trainen verplicht 2x per week op maandag en woensdag van 17.00 uur tot 18.00 uur en spelen op zaterdag de wedstrijden. Van deze kinderen wordt meer inzet verwacht, meer wedstrijden/toernooien en altijd aanwezig bij trainingen en wedstrijden. 

De selectietrainingen voor de komende JO8-1 en JO8-2 zijn op:

20 mei van 10.00 uur- 11.00 uur
27 mei van 10.00 uur- 11.00 uur

Wil je jouw kind opgeven voor de selectietrainingen?
Stuur dan voor 25 april 2017 een mailtje naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: Denk even na of een selectieteam iets is wat past bij je kind. Bovendien zijn er maar 16 plaatsen beschikbaar (van de totaal ca. 50 kinderen met geboortejaar 2010), dus zullen de nodige kinderen afvallen. Maak het niet te groot en te belangrijk voor je kind. Plezier hebben in voetballen is het allerbelangrijkste voor de kinderen! 

Na afloop van de selectietrainingen zullen de selecties bekend worden gemaakt door de Technische Commissie. Michel en ik kunnen daarna, maar voor de zomervakantie, de teamindelingen afronden en bekend maken.

De andere teams trainen verplicht 1x per week op woensdag van 17.00 uur- 18.00 uur en spelen op zaterdag de wedstrijden.
Deze teams mogen als team 2x in de week trainen.
Dit moet aan het begin van het seizoen per team aangegeven worden ivm het reserveren van de velden.

Seizoen 2017-2018

Geschreven door Jessica de Ron.

De voorbereidingen voor komend voetbalseizoen zijn in volle gang.
Vanaf komend seizoen gaan alle 2010 kinderen uit- en thuiswedstrijden spelen. Het is gebruikelijk dat deze jeugd de wedstrijden in de ochtend speelt, aanvangstijden kunnen per club, per keer verschillen.
We hebben trainers, coaches en leiders nodig om eea te realiseren. Kijk hier voor meer info en meld je aan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf 8 maart 2017 traint en speelt CL op kunstgras

Geschreven door Jessica de Ron.

Vorige week is er meer duidelijkheid gekomen over de evt. schadelijke effecten van kunstgras. De resultaten van een groot Europees onderzoek geven aan dat het veilig voetballen is op kunstgras, zie http://nos.nl/artikel/2160575-ook-europees-onderzoek-stelt-dat-kunstgras-veilig-is.html
Daarnaast blijkt dat het onderzoek aan de VU nog helemaal geen resultaten heeft opgeleverd, alleen vermoedens zonder dat een relatie met mensen is onderzocht.
De jeugdcommissie heeft aangegeven terug te gaan naar de "oude" situatie, waarbij de CL traint en speelt op kunstgras.

Vanaf woensdag 8/3 traint en speelt de CL weer op het hoofdveld.

Algemene informatie

Geschreven door NicoKuiper.

- We trainen iedere woensdag van 17.00-18.00 uur op het hoofdveld van FC De Bilt (met uitzondering van de datums hierboven genoemd).
- We spelen de wedstrijden iedere zaterdagochtend van 08.30-09.30 uur op het hoofdveld van FC De Bilt (met uitzondering van de datums hierboven genoemd).
- Tijdens de winterstop wordt één keer zaalvoetbal georganiseerd. In mei/juni doen de CL-teams mee aan enkele toernooien bij FC De Bilt en bij andere clubs.
- Benodigde kleding: Voetbalschoenen, scheenbeschermers, broekjes en sokken van FC De Bilt. Broek en sokken van FC De Bilt zijn te koop in het winkeltje in het clubhuis. T-shirt voor tijdens de wedstrijden worden uitgedeeld voor iedere wedstrijd. Kleding tijdens de trainingen afhankelijk van het weer.
- Ouders zijn de coaches tijdens de wedstrijden en verzorgen de trainingen (onder leiding van twee hoofdtrainers).
- De coordinatie zorgt voor de organisatie van de wedstrijden, trainingen en toernooien en onderhoudt het contact met de club.