Seizoen 2017-2018

Geschreven door Jessica de Ron.

De voorbereidingen voor komend voetbalseizoen zijn in volle gang.
Vanaf komend seizoen gaan alle 2010 kinderen uit- en thuiswedstrijden spelen. Het is gebruikelijk dat deze jeugd de wedstrijden in de ochtend speelt, aanvangstijden kunnen per club, per keer verschillen.
We hebben trainers, coaches en leiders nodig om eea te realiseren. Kijk hier voor meer info en meld je aan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene informatie

Geschreven door NicoKuiper.

- We trainen iedere woensdag van 17.00-18.00 uur op het hoofdveld van FC De Bilt (met uitzondering van de datums hierboven genoemd).
- We spelen de wedstrijden iedere zaterdagochtend van 08.30-09.30 uur op het hoofdveld van FC De Bilt (met uitzondering van de datums hierboven genoemd).
- Tijdens de winterstop wordt één keer zaalvoetbal georganiseerd. In mei/juni doen de CL-teams mee aan enkele toernooien bij FC De Bilt en bij andere clubs.
- Benodigde kleding: Voetbalschoenen, scheenbeschermers, broekjes en sokken van FC De Bilt. Broek en sokken van FC De Bilt zijn te koop in het winkeltje in het clubhuis. T-shirt voor tijdens de wedstrijden worden uitgedeeld voor iedere wedstrijd. Kleding tijdens de trainingen afhankelijk van het weer.
- Ouders zijn de coaches tijdens de wedstrijden en verzorgen de trainingen (onder leiding van twee hoofdtrainers).
- De coordinatie zorgt voor de organisatie van de wedstrijden, trainingen en toernooien en onderhoudt het contact met de club.

Welkom bij de Champions League

Geschreven door Administrator.

 

Welkom bij de Champions League
De coordinatoren in het seizoen 2017-2018 is:Lotje Schulte
Ze is te bereiken via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

CL Algemene informatie

Champions League 2017/2018

Ook in het seizoen 2017/18 spelen we bij FC de Bilt weer een interne Champions League competitie (die in 2004 opgericht is door Rob Florie en Ronald van Leeuwen).

In dit seizoen 2017/2018 spelen de talenten van het geboortejaar 2011 in deze competitie.

Afhankelijk van het aantal talenten zullen wij met maximaal tien teams de Champions League competitie gaan spelen. Elk team krijgt de naam van een deelnemer aan de echte Champions League: Juventus, Inter Milan, Manchester United, AC Milan, Barcelona, Real Madrid, Arsenal, etc. Afhankelijk van het aantal spelers worden er teams van 5 of 6 spelers gevormd.