laatste trainingen en wedstrijd

Geschreven door Joni en Manon.

 De laatste training voor dit seizoen zal op woensdag 23 Mei zijn. De laatste wedstrijd is op zaterdag 26 Mei om 10:00 uur. Na afloop van de laatste wedstrijd sluiten we het seizoen feestelijk af.

 

Seizoen 2018-2019

Geschreven door Herman Bröring.

Na de zomervakantie start de nieuwe groep mini's met geboortejaar 2013. De ouders ontvangen in aanloop van het nieuwe seizoen een informatiemail van de coordinator (de coordinator voor het seizoen 2018-2019 is nog niet bekend). De huidige groep mini's stroomt door naar de Champions League.

Welkom bij de Mini's

Geschreven door Webmaster.

WELKOM BIJ DE WEBSITE VAN DE MINI'S

Meer informatie voor ouders is te vinden op fcdebilt.nl -> Jeugd -> Informatie voor ouders. Lees vooral ook de Handleiding Jeugdvoetbal.
Manon Godefroy is de coordinator voor het seizoen 2017-2018, zij is te bereiken via  het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ER IS NOG GEEN NIEUWE COORDINATOR VOOR HET SEIZOEN 2018-2019. 

 

CONTACTGEGEVENS MINI'S:

Manon Godefroy is de coordinator voor het seizoen 2017-2018, zij is bereikbaar op het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.