Welkom bij de Mini's

Geschreven door Webmaster.

WELKOM BIJ DE WEBSITE VAN DE MINI'S

Meer informatie voor ouders is te vinden op fcdebilt.nl -> Jeugd -> Informatie voor ouders. Lees vooral ook de Handleiding Jeugdvoetbal.
- Joni Jager en Manon Godefroy zijn de coordinatoren voor het seizoen 2017-2018, zijn zij samen bereikbaar op het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene informatie over de Mini's

  • Trainingen zijn op woensdagmiddag om 15:45 uur op het hoofdveld (achter de kantine) en worden verzorgd door de FC De Bilt Academie, onder leiding van Jeffrey
  • Afmelden voor de training graag via whatsapp op telefoonnummer: 06-34 33 31 02 (Joni)
  • Wedstrijden worden gespeeld op zaterdag om de week  om 10:00 uur, op het pannaveldje van FC De Bilt achter de kleedkamers. wedstrijdschema volgt en zal ook terug te vinden zijn op de website) Er zijn nog geen uitwedstrijden en de mini’s spelen enkel tegen elkaar.
  • De mini’s worden ingedeeld in teams van maximaal 5 spelers. Zij spelen 4 tegen 4, zonder keeper.  Er mag onbeperkt gewisseld worden. Graag 15 minuten voor aanvang van de wedstrijden aanwezig. Er is geen kleedkamer voor de mini’s, graag de voetbalkleding thuis aantrekken. De shirts voor de wedstrijden worden door F.C. de Bilt verstrekt. Deze dienen na afloop van de wedstrijden weer ingeleverd te worden bij de coördinatoren.
  • We zoeken scheidsrechters. Dus indien u een jongen of meisje kent in een hoger team die interesse heeft, kunt u ze altijd aanmelden bij de coördinatoren om een keer scheidsrechter te zijn. Daarnaast verzoeken wij de ouders hun betrokkenheid te tonen en zich af en toe beschikbaar te stellen als scheidsrechter
  • Afmelden voor de wedstrijden dient te geschiedde bij een van de coördinatoren. Het afmelden dient minimaal 2 dagen van tevoren te gebeuren; hoe eerder hoe beter natuurlijk, afmelden via de coordinator.
  • Annulering training/wedstrijdAls trainingen of wedstrijden niet doorgaan i.v.m. slechte weersomstandigheden, dan zal dit via de groeps-app gestuurd worden en vermeld worden op de website van FC De Bilt.

NIEUWSBERICHTEN:

- De winterstop is als volgt: op 20 December is de laatste training en op 10 Januari begint de eerste training weer. We zullen in die periode ook geen wedstrijden spelen. 

- Op zondag 18 februari om 14:30 uur gaan we een uur zaalvoetballen. We gaan voetballen in het HF witte centrum in de Bilt. Zet deze datum vast in de agenda.

Op Zaterdag 31 Maart hebben we 1 team ingeschreven voor het paastoernooi bij Jonathan in Zeist.  Indi, Stijn, Mads, Erkay, Sebas en Tijn (nog niet zeker) zullen deelnemen voor de mini's van FC de Bilt. informatie volgt daarover.   

 

 

CONTACTGEGEVENS MINI'S:

Joni Jager en Manon Godefroy zijn de coordinatoren voor het seizoen 2017-2018, zij zijn samen bereikbaar op het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.