Welkom bij de Mini's

Geschreven door Webmaster.

ArgentinieBrazilieItalieNederlandSpanjePortugal2
 

WELKOM BIJ DE WEBSITE VAN DE MINI'S

Nieuwsberichten over de Mini's:

update 12-8-2017:
- Op 22 augustus om 20.30 uur is de bijeenkomst voor nieuwe leden van FC De Bilt, locatie kantine van FC De Bilt. Alle ouders van de Mini's worden hier verwacht.
- Op 26 augustus is het lustrumfeest van FC De Bilt. Alle Mini's worden verwacht zodat ze kennis kunnen maken met de club.
- Op woensdag 30 augustus starten de trainingen van de Mini's als onderdeel van de FC De Bilt Academie, zie http://www.fcdebilt.nl/index.php/home/611/2892-2892. De training start om 15.45 uur op het hoofdveld. Vergeet je voetbalschoenen en scheenbeschermers niet!
- We zoeken nog één of meerdere ouders die het coordinatorschap op zich willen nemen. Dan pas kunnen de kinderen ook hun wedstrijden op zaterdag spelen. Interesse? Mail naar Nico Kuiper (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
- Meer informatie voor ouders is te vinden op fcdebilt.nl -> Jeugd -> Informatie voor ouders. Lees vooral ook de Handleiding Jeugdvoetbal.

 

Algemene informatie over de Mini's

Wie: Talentjes met het geboortejaar 2012 spelen in het voetbalseizoen 2017-2018 in de WK Mini's competitie van FC De Bilt. De mini's spelen onder de vlag van toplanden als Nederland, Brazilie, Italie, Argentinie, Spanje en Portugal. Heeft jouw zoon of dochter zin om te spelen bij de mini's van FC de Bilt? mail dan voor verdere info naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe: WK Mini wedstrijden worden gespeeld in het nieuwe Hans van Breukelen Omnistadium. De teams bestaan uit maximaal 5 talenten en er wordt 4 tegen 4 gespeeld. Er mag onbeperkt gewisseld worden. In het omnistadium kan de bal niet uitgaan zodat de talenten alles met hun voeten doen, want in deze fase voetbal je met je voeten en niet met de handen.

Waar: De wedstrijden worden gespeeld in het Omnistadium bij FC de Bilt op sportpark Weltevreden in het midden van het park achter de kleedkamers. De wedstrijden worden enkel thuis bij FC De Bilt gespeeld, er zijn dus nog geen uitwedstrijden.

Trainen: De trainingen van de mini's zijn op woensdag van 15:45 uur tot 16:45 bij FC De Bilt op sportpark weltevreden. We verzamelen bij de hoofdtribune, waar de hesjes klaarliggen.

Wedstrijden: De wedstrijden worden over het algemeen gespeeld op de zaterdag dat het eerste team van FC De Bilt thuis speelt. Dit betekent dat de mini's één keer in de twee weken een wedstrijd spelen. Uiteraard bent u na de wedstrijden van harte welkom om te kijken naar de grote voetballers. De tijden van de mini's zijn altijd hetzelfde dat wil zeggen, de eerste wedstrijd zal gespeeld worden om 13.00 uur en de tweede wedstrijd om 13.30 uur en de derde om 14.00 uur. Graag 15 minuten van te voren verzamelen.

Wedstrijd 1: verzamelen 12:45. Start wedstrijd:13:00 uur en de talentjes nemen 13:25 uur allemaal een penalty en keepen een keer. 13:30 afsluiting.

Wedstrijd 2: verzamelen 13:15. Start wedstrijd 13:30 uur en de talentjes nemen 13:55 uur allemaal een penalty en keepen een keer. 14:00 uur afsluiting.

Wedstrijd 3: verzamelen 13:45. Start wedstrijd 14:00 uur en de talentjes nemen 14:25 uur allemaal een penalty en keepen een keer. 14:30 uur afsluiting.

Spelleiders: Wij zouden graag jeugdspelers uit hogere teams de wedstrijden van de mini's laten fluiten, voordeel hiervan is dat jonge spelers hun eerste ervaringen op doen als scheidsrechter. Dus indien u een jongen of meisje kent in een hoger team die interesse heeft, kunt u ze altijd aanmelden bij de coördinatoren om een keer scheidsrechter te zijn. Daarnaast verzoeken wij de ouders hun betrokkenheid te tonen en zich af en toe beschikbaar te stellen als scheidsrechter.

Wedstrijddata: Wedstrijddata kunt u terug vinden op deze site rechtsboven onder het kopje "nieuws mini's- wedstrijdschema".

Spelregels wedstrijden: Handje schudden voor en na de wedstrijd. - Spelleiders letten erop dat de wedstrijden sportief verlopen. De mini´s spelen zonder keeper, dit betekent dat de bal niet in de handen mag genomen worden. Na afloop de voetbalshirts weer inleveren bij een van de coördinatoren.

Spelregels toeschouwers: Reageer niet op de beslissing van de spelleider. Aanmoedigen mag maar doe dit ten alle tijden op een verantwoorde wijze. Ook op deze leeftijd is plezier nog steeds het belangrijkste!

Afmelden wedstrijden: Afmelden voor de wedstrijden dient te geschiedde bij een van de coördinatoren. Het afmelden dient minimaal 2 dagen van tevoren te gebeuren; hoe eerder hoe beter natuurlijk.

Annulering training: Als trainingen niet doorgaan i.v.m. slechte weersomstandigheden, dan kunt u dit lezen op de website van FC De Bilt .

Annulering wedstrijd: Als wedstrijden niet doorgaan i.v.m. slechte weersomstandigheden, dan staat dit op zaterdagochtend om 8.00 uur op de website van FC De Bilt.

Kleding: De talenten van de WK mini's voetballen in de volgende kleding: sportbroek FC De Bilt (alleen te koop in de webshop) - rode voetbalkousen FC De Bilt (alleen te koop in de webshop) - voetbalschoenen - scheenbeschermers - teamshirt (geleverd door FC De Bilt in bruikleen).

Shirt: Ieder talent heeft in bruikleen een eigen shirt met een bepaald nummer erop. Dit shirt draagt het talentje om de twee weken. Het shirt is in bruikleen van de vereniging en wordt ook door de vereniging gewassen. Hiervoor betaalt u per seizoenshelft € 15,00. Dit bedrag wordt automatisch van uw bankrekening afgeschreven. Na afloop dient het shirt weer ingeleverd te worden bij de coördinatoren.

Wedstrijdverslagen: Van alle wedstrijden houden we de scores, genomen en gestopte penalties bij. Aan het einde van de competitie zetten we iedereen in het zonnetje maar hebben we ook aandacht voor de topscorers. Wanneer er ouders zijn die een stukje willen schrijven, kunnen die dit doorgeven aan de coördinatoren zij zullen dit op de website plaatsten.

CONTACTGEGEVENS MINI'S:

 Mail de coordinator van de mini's met geboortejaar 2012 via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (De tijdelijke coordinator is Nico Kuiper)