wedstrijdschema

Geschreven door Joni en Manon.

 Het wedstrijdschema voor het 1e kwartaal 2018 ziet er als volgt uit: 

10-mrt, voorafgaand 09:30 uur, foto's maken in de kantine
24-mrt
7-apr
21-apr
12-mei

 

De wedstrijden starten om 10:00 uur . Altijd 09:45 uur aanwezig. 

Welkom bij de Mini's

Geschreven door Webmaster.

WELKOM BIJ DE WEBSITE VAN DE MINI'S

Meer informatie voor ouders is te vinden op fcdebilt.nl -> Jeugd -> Informatie voor ouders. Lees vooral ook de Handleiding Jeugdvoetbal.
Manon Godefroy is de coordinator voor het seizoen 2017-2018, zij is te bereiken via  het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene informatie over de Mini's

  • Trainingen zijn op woensdagmiddag om 15:45 uur op het hoofdveld (achter de kantine) en worden verzorgd door de FC De Bilt Academie, onder leiding van Jeffrey
  • Afmelden voor de training graag via whatsapp op telefoonnummer: 06-41957556
  • Wedstrijden worden gespeeld op zaterdag om de week  om 10:00 uur, op het pannaveldje van FC De Bilt achter de kleedkamers. Er zijn nog geen uitwedstrijden en de mini’s spelen enkel tegen elkaar.
  • De mini’s worden ingedeeld in teams van maximaal 5 spelers. Zij spelen 4 tegen 4, zonder keeper.  Er mag onbeperkt gewisseld worden. Graag 15 minuten voor aanvang van de wedstrijden aanwezig. Er is helaas geen kleedkamer beschikbaar  voor de mini’s, graag de voetbalkleding thuis aantrekken. De shirts voor de wedstrijden worden door F.C. de Bilt verstrekt. Deze dienen na afloop van de wedstrijden weer ingeleverd te worden bij de coördinator.
  • We zoeken scheidsrechters. Dus indien u een jongen of meisje kent in een hoger team die interesse heeft, kunt u ze altijd aanmelden bij de coördinatoren om een keer scheidsrechter te zijn. Daarnaast verzoeken wij de ouders hun betrokkenheid te tonen en zich af en toe beschikbaar te stellen als scheidsrechter
  • Afmelden voor de wedstrijden dient te geschiedde bij de coördinator. Het afmelden dient minimaal 2 dagen van tevoren te gebeuren; hoe eerder hoe beter natuurlijk, afmelden via de coordinator.
  • Annulering training/wedstrijdAls trainingen of wedstrijden niet doorgaan i.v.m. slechte weersomstandigheden, dan zal dit via de groeps-app gestuurd worden en vermeld worden op de website van FC De Bilt.

NIEUWSBERICHTEN:

Op Zaterdag 31 Maart hebben we 1 team ingeschreven voor het paastoernooi bij Jonathan in Zeist.  Indi, Stijn, Mads, Erkay, Sebas en Tijn (nog niet zeker) zullen deelnemen voor de mini's van FC de Bilt. informatie volgt daarover.   

 

 

CONTACTGEGEVENS MINI'S:

Manon Godefroy is de coordinator voor het seizoen 2017-2018, zij is bereikbaar op het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.