MO11-2 pakt toernooizege bij Jonathan.

Geschreven door Herman Bröring.

MO11-2 pakt toernooizege bij Jonathan.

In een bijna complete bezetting (Rhiannon ziek) begonnen we met een eenvoudige 2-0 tegen SVVM. Willemijn wist het net goed te vinden.
Daarna was het alle ballen naar voren en blijven pompen tegen de grote onbekende voor ons Jonathan. Scoren lukte maar niet al scheelde het soms weinig. Gelukkig hield Bianca haar doel schoon. Mede dankzij het uitstekende verdedigende werk van Lise, Lieske en Florence.
MO11-2-201704
Na een kleine eet- en drinkpauze mochten we tegen nummer 5 van onze reguliere competitie aantreden: DVSU. Door het aanjagen van Eva en Lois konden de spitsen hun werk goed doen. Met 2-1 werd een goeie uitgangssituatie gecreëerd voor het behalen van onze eerste echte prijs. Thuisploeg Jonathan liep tegen een verlies aan waardoor we de laatste wedstrijd aan een gelijkspel genoeg zouden hebben. De coach en trainer schreeuwde de meiden onder grote spanning naar voren. Maar tegen DWO stonden we in no-time achter met 2-0. De meiden waren wat van slag door de speaker die op hol sloeg. Maar dit Diva team heeft inmiddels ook veel karakter en vocht zich terug in de wedstrijd naar 2-1. Vlakbij voor tijd werd onder impulsen van Merle op de rechterflank de 2-2 uit het vuur gesleept. Grote opluchting maar waren we nu eerste? Tijdens de prijsuitreiking hoorden we dat onze MO13 gewonnen had. En ja hoor met een puntje verschil pakten ook wij hier onze eerste (toernooi) overwinning!
Dansende meiden die onder het genot van een frietje afspraken hoe de bokaal ging rouleren binnen het team. Blij met prestatie en een prima georganiseerd toernooi!

Niels Schouten.