Afspraken

Geschreven door Administrator.

Gebruik kleedlokalen.

 1. Het licht in de kleedlokalen gaat automatisch aan en weer uit, door middel van een bewegingsmelder. Indien het licht uit mocht gaan terwijl je nog in het kleedlokaal bent, dan alleen even naar het midden van het lokaal lopen.
 2. De douches gaan automatisch aan indien je voor de sensor gaat staan. Op de sensor drukken is niet nodig. De douche gaat automatisch uit nadat je onder de douche bent weggelopen. De temperatuur van het douchewater is niet individueel te regelen en staat afgesteld op 38 graden.
 3. Gooi afval in de daarvoor aanwezige prullenbak.
 4. Bij de trainingen dien je gebruik te maken van de achteringang van het gebouw. Daar staan ook de borstels om schoenen af te borstelen. Sla geen schoenen uit tegen de muren (niet in het kleedlokaal en ook niet in de gang!!!).
 5. Er is een (druk)kraan in de doucheruimte voor het vullen van bidons of schoonspoelen van schoenen etc. De kraan gaat automatisch weer dicht.

Uitgifte sleutels kleedlokalen

 1. De uitgifte van sleutels (of kasten) van de kleedlokalen vindt alleen plaats tegen in bewaring geven van een borg (geld, mobieltje, autosleutels o.i.d.)
  Dit geldt voor trainingsavonden en competitiewedstrijden!

Gebruik kunstgrasvelden

 1. Het betreden van de kunstgrasvelden is uitsluitend toegestaan met voetbalschoenen op sportschoenen zonder platte zool (dus gebruik schoenen met noppen). Gebruik van platte zool levert nl extra slijtage aan het gras op.
 2. Het gebruik van consumpties op het kunstgrasveld is niet toegestaan.
 3. Ook het roken (in of bij de dug-outs) is niet toegestaan.
 4. Het gebruik van kauwgom op de kunstgrasvelden is niet toegestaan.
 5. De kunstgrasvelden zijn opgevuld met rubber korreltjes (zogenaamd infill materiaal). Deze korreltjes kunnen op de kleding achterblijven (vooral op voetbalkousen). Het is raadzaam om, ter voorkoming van verstoppingen in de wasmachine, de kleding goed te ontdoen van de rubber korrels.
 6. Borstel ook schoenen af op één van de borstels achter het gebouw om je schoenen van nog aanwezige rubber korrels te ontdoen.
 7. DEPONEER AFVAL IN DE PRULLENBAKKEN EN GOOI DIT NIET OP HET VELD.

Gebruik doelen.

Wekelijks trainen 's middags en 's avonds ruim 100 teams op onze velden. Bij de trainingen kan gebruik gemaakt worden van de losse doelen, mits deze na de training weer worden opgeruimd. Het gebeurt echter regelmatig dat de doelen (klein of groot) niet worden opgeruimd. Dit veroorzaakt overdag problemen voor de terreincommissie bij het uitvoeren van onderhoud op en om de velden. Om dergelijke problemen te voorkokmen, hebben we de volgende afspraken opgesteld: 

 1. Een trainer kan met zijn team de doelen gebruiken die bij zijn trainingsveld horen.
 2. Aan het einde van de training overlegt hij met de volgende trainer of die gebruik wil maken van de doelen.
 3. Zo ja, dan draagt hij de verantwoordelijkheid over.
 4. Zo nee, dan ruimt hij met z'n team de doeltjes op.
 5. Dit wordt herhaald t/m de laatste trainer van die avond.
 6. De laatste trainer ruimt de doelen op en laat een opgeruimd trainingsveld achter.
 7. De doelen zijn genummerd en staan na afloop op hun vaste plaats (z.o.z). De kleine doeltjes en andere trainingsmaterialen worden ook van het veld gehaald.
 8. De volgende dag controleert de terreincommissie of alles goed is opgeruimd.
 9. Als de terreincommissie toch een 'fout' signaleert, dan melden ze dit bij hun bestuurslid.
 10. Dit bestuurslid laat de trainers van de bewuste dag/avond op het bewuste veld weten (schriftelijk) dat dit hun laatste waarschuwing is.
 11. Bij herhaling volgt de sanctie: geen gebruik meer maken van de doelen op dat bewuste veld, die vaste dag voor de rest van het seizoen.

We gaan er van uit dat alle trainers en hun teams hieraan loyaal meewerken en op gepaste wijze gebruik maken van de doeltjes. Alleen op deze wijze is het voor de terreincommissie mogelijk de velden optimaal te onderhouden.

 

Alvast bedankt voor ieders medewerking.