• Openingstijden FC De Bilt SHOP

  De fysieke winkel is de komende ?? weken gesloten. U kan uw bestelling doen via de webshop of voor een afspraak voor de opening van de winkel een mailtje sturen naar winkel@fcdebilt.nl

 • Bij FC De Bilt is het gebruikelijk om in het najaar een Algemene Ledenvergadering te organiseren. Tijdens deze vergadering wordt het vorige boekjaar afgesloten en wordt de begroting voor het komend seizoen gepresenteerd. Ook worden nieuwe beleidsvoornemens gepresenteerd.

  Als gevolg van de Corona maatregelen is het op dit moment niet mogelijk om een fysieke vergadering te organiseren. Een digitale vergadering behoort tot de mogelijkheden maar is wat ons betreft niet de meest ideale optie. We hebben daarom besloten om gebruik te maken van de mogelijkheid die de Corona spoedwet biedt om maximaal vier maanden later dan de statuten voorschrijven een ALV te organiseren.

  Hopelijk is het dan weer mogelijk om elkaar weer te treffen op de club, zo niet dan zullen we een digitale vergadering organiseren. Indien er in de tussentijd vragen zijn, dan zijn wij uiteraard altijd bereikbaar. 
   
  Voor nu, blijf gezond. 

  Bestuur FC De Bilt